Samsung heeft volgens eigen zeggen de dunste 8 megapixel camera-gsm ontwikkeld. De nieuwe Pixon kun je met zogenaamde widgets bovendien helemaal naar je hand zetten.

Widgets worden steeds vaker ingezet. Het zijn kleine toepassingen, zoals bijvoorbeeld een kalender, die je snel kunt starten. Apple introduceerde ze als eerste. Ook in Microsoft Vista, Google Desktop worden ze gebruikt. Samsung gebruikt in de nieuwe Pixon smartphone een reeks mobiele widgets waarmee je met één aanraking een applicatie start. Met de widgets richt je het startscherm van de Samsung Pixon in zoals je dat zelf wilt. De Samsung Pixon biedt ook extra functionaliteit, zoals een Bioritme-meter, Baby Countdown, Christmas Countdown en de Love Calculator. Je kunt ook andere widgets downloaden. De Pixon heeft een 3,2-inch aanraakgevoelig scherm en hij is 13,8 mm dik. De camera biedt 16x digitale zoom, autofocus, gezichtsherkenning en GPS voor geotagging. Ook beschikt de Pixon over een fotobrowser om foto's eenvoudig te bewerken en direct te verspreiden. De Samsung Pixon heeft een adviesprijs van 549 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsung heeft volgens eigen zeggen de dunste 8 megapixel camera-gsm ontwikkeld. De nieuwe Pixon kun je met zogenaamde widgets bovendien helemaal naar je hand zetten. Widgets worden steeds vaker ingezet. Het zijn kleine toepassingen, zoals bijvoorbeeld een kalender, die je snel kunt starten. Apple introduceerde ze als eerste. Ook in Microsoft Vista, Google Desktop worden ze gebruikt. Samsung gebruikt in de nieuwe Pixon smartphone een reeks mobiele widgets waarmee je met één aanraking een applicatie start. Met de widgets richt je het startscherm van de Samsung Pixon in zoals je dat zelf wilt. De Samsung Pixon biedt ook extra functionaliteit, zoals een Bioritme-meter, Baby Countdown, Christmas Countdown en de Love Calculator. Je kunt ook andere widgets downloaden. De Pixon heeft een 3,2-inch aanraakgevoelig scherm en hij is 13,8 mm dik. De camera biedt 16x digitale zoom, autofocus, gezichtsherkenning en GPS voor geotagging. Ook beschikt de Pixon over een fotobrowser om foto's eenvoudig te bewerken en direct te verspreiden. De Samsung Pixon heeft een adviesprijs van 549 euro. Bron: www.diskidee.be