Samsung lanceert de drie nieuwe Androud 'Nougat'-smartphones van de Galaxy J-serie tijdens de grote vakantie. De Galaxy J5 komt in juni als eerste beschikbaar, de J7 volgt de maand erop, en de J3 verschijnt in augustus.

Deze Android-smartphones zijn nog iets goedkoper dan de eerder door ons geteste midrange Galaxy A-serie. De Galaxy J5 kost 279 euro, de J7 339 euro en de J3 slechts 219 euro.

Toch hebben ze alledrie een volledig metalen body. De J5 en J7 zijn bovendien uitgerust met een HD Super Amoled-aanraakscherm (van respectievelijk 5,5- en 5,2-inch) en een vingerafdruksensor. Zowel de Galaxy J7 als de Galaxy J5 hebben een verbeterde 13 MP camera aan de voorkant en een 13 MP camera aan de achterkant met LED-flash.

Deze beide modellen hebben een octacore "Joshua"-soc met een kloksnelheid van 1,6 GHz. De J7 heeft 3 GB ram en 16 of 32 GB opslagruimte, terwijl de J5 2 GB ram heeft met evenveel opslagruimte, die bij beide modellen nog uitgebreid kan worden met een microsd-geheugenkaartje tot 256 GB.

Het goedkoopste model, de Galaxy J3, heeft een 5 inch HD tft scherm, een quad-core "Java" soc aan 1,4 GHz, 2 GB ram, 16 GB opslagruimte (uitbreidbaar met een kaartje tot 256 GB), een 13 MP autofocus achtercamera en een 5 MP voorcamera.

De Galaxy J-serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en Silver Blue.

Bron: www.diskidee.be

Samsung lanceert de drie nieuwe Androud 'Nougat'-smartphones van de Galaxy J-serie tijdens de grote vakantie. De Galaxy J5 komt in juni als eerste beschikbaar, de J7 volgt de maand erop, en de J3 verschijnt in augustus.Deze Android-smartphones zijn nog iets goedkoper dan de eerder door ons geteste midrange Galaxy A-serie. De Galaxy J5 kost 279 euro, de J7 339 euro en de J3 slechts 219 euro.Toch hebben ze alledrie een volledig metalen body. De J5 en J7 zijn bovendien uitgerust met een HD Super Amoled-aanraakscherm (van respectievelijk 5,5- en 5,2-inch) en een vingerafdruksensor. Zowel de Galaxy J7 als de Galaxy J5 hebben een verbeterde 13 MP camera aan de voorkant en een 13 MP camera aan de achterkant met LED-flash.Deze beide modellen hebben een octacore "Joshua"-soc met een kloksnelheid van 1,6 GHz. De J7 heeft 3 GB ram en 16 of 32 GB opslagruimte, terwijl de J5 2 GB ram heeft met evenveel opslagruimte, die bij beide modellen nog uitgebreid kan worden met een microsd-geheugenkaartje tot 256 GB.Het goedkoopste model, de Galaxy J3, heeft een 5 inch HD tft scherm, een quad-core "Java" soc aan 1,4 GHz, 2 GB ram, 16 GB opslagruimte (uitbreidbaar met een kaartje tot 256 GB), een 13 MP autofocus achtercamera en een 5 MP voorcamera.De Galaxy J-serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en Silver Blue.Bron: www.diskidee.be