Epson introduceert een lichte en draagbare scanner waarmee je ook buiten kantoor documenten tot A4-formaat kan digitaliseren.

De nieuwe WorkForce DS-30 is Epson's eerste mobiele scanner voor zakelijk gebruik. De draagbare A4-scanner weegt slechts 325 gram en meet 276 x 50 x 36,5 mm. De scanresolutie bedraagt maximaal 600 dpi. De scanner heeft een USB 2.0-aansluiting en wordt geleverd met geavanceerde functies voor documentbeheer.

De software biedt functies als doorzoekbare PDF, RGB-kleurdropout, automatische skew-correctie, automatische detectie van paginaformaat, beveiligde PDF, tekstverbetering, automatische segmentering van gebieden en het verbergen van perforatiegaatjes. Met de Abbyy Fine Reader-software beschik je ook over Optical Character Recognition en Presto! BizCard 5 helpt bij het beheren van visitekaartjes.

Epson stelt ook gratis downloadbare Document Capture Pro-software ter beschikking om het apparaat in de workflow van een bedrijf op te nemen via de meeste systemen voor documentbeheer onder Windows. Zo is de scanner ook geschikt voor functies zoals scan-to-cloud, scan-to-e-mail en scan-to-SharePoint, evenals barcodeherkenning en OCR-A / B-ondersteuning via zones.

De Epson WorkForce DS-30 draagbare A4-scanner is verkrijgbaar vanaf januari. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Epson introduceert een lichte en draagbare scanner waarmee je ook buiten kantoor documenten tot A4-formaat kan digitaliseren. De nieuwe WorkForce DS-30 is Epson's eerste mobiele scanner voor zakelijk gebruik. De draagbare A4-scanner weegt slechts 325 gram en meet 276 x 50 x 36,5 mm. De scanresolutie bedraagt maximaal 600 dpi. De scanner heeft een USB 2.0-aansluiting en wordt geleverd met geavanceerde functies voor documentbeheer.De software biedt functies als doorzoekbare PDF, RGB-kleurdropout, automatische skew-correctie, automatische detectie van paginaformaat, beveiligde PDF, tekstverbetering, automatische segmentering van gebieden en het verbergen van perforatiegaatjes. Met de Abbyy Fine Reader-software beschik je ook over Optical Character Recognition en Presto! BizCard 5 helpt bij het beheren van visitekaartjes. Epson stelt ook gratis downloadbare Document Capture Pro-software ter beschikking om het apparaat in de workflow van een bedrijf op te nemen via de meeste systemen voor documentbeheer onder Windows. Zo is de scanner ook geschikt voor functies zoals scan-to-cloud, scan-to-e-mail en scan-to-SharePoint, evenals barcodeherkenning en OCR-A / B-ondersteuning via zones. De Epson WorkForce DS-30 draagbare A4-scanner is verkrijgbaar vanaf januari. De adviesprijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be