Met een uitbreidingseenheid is het mogelijk om de capaciteit van twaalf schijfstations in Synology's nieuwe zakelijke NAS te verdubbelen tot 24 stations.

De Synology DS2411+ is een NAS (Network Attached Storage) die hot-swapple is, wat het mogelijk maakt harde schijven te verwisselen of toe te voegen zonder dat het toestel dient uitgezet te worden. Met de uitbreidingseenheid DX1211 kan je de capaciteit van deze NAS vergroten tot 24 schijfstations.

De DS2411+ heeft twee LAN-poorten. Door de Failover-functie zal bij het uitvallen van een LAN-verbinding het datatransport zonder handmatig ingrijpen worden overgenomen door de tweede LAN-poort. De NAS ondersteunt ook link-aggregatie. Hierbij worden beide LAN-poorten gekoppeld voor een optimale verbindingssnelheid met het netwerk. Op die manier is een schrijfsnelheid van 167 MB/seconde mogelijk en wordt data gelezen met een maximale snelheid van 202 MB/seconde (bij een RAID5 configuratie). Het 1 GB geheugen van de DS2411+ is uitbreidbaar tot maximaal 3 GB.

De NAS ondersteunt iSCSI en kan daardoor worden geïntegreerd met alle bekende virtualisatieoplossingen, waaronder VMware, vSphere, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V. Ook is er ondersteuning voor Windows Active Directory Services (ADS) en Windows Access Control List (ACL). De Synology DiskStation DS2411+ maakt gebruik van het DiskStation Manager 3.1 (DSM 3.1) besturingssysteem.

De Synology DS2411+ NAS heeft een adviesprijs van 1.025 euro excl. BTW, terwijl de Synology DX1211 uitbreidingseenheid 810 euro excl. BTW kost. Beide producten zijn al verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

Met een uitbreidingseenheid is het mogelijk om de capaciteit van twaalf schijfstations in Synology's nieuwe zakelijke NAS te verdubbelen tot 24 stations. De Synology DS2411+ is een NAS (Network Attached Storage) die hot-swapple is, wat het mogelijk maakt harde schijven te verwisselen of toe te voegen zonder dat het toestel dient uitgezet te worden. Met de uitbreidingseenheid DX1211 kan je de capaciteit van deze NAS vergroten tot 24 schijfstations. De DS2411+ heeft twee LAN-poorten. Door de Failover-functie zal bij het uitvallen van een LAN-verbinding het datatransport zonder handmatig ingrijpen worden overgenomen door de tweede LAN-poort. De NAS ondersteunt ook link-aggregatie. Hierbij worden beide LAN-poorten gekoppeld voor een optimale verbindingssnelheid met het netwerk. Op die manier is een schrijfsnelheid van 167 MB/seconde mogelijk en wordt data gelezen met een maximale snelheid van 202 MB/seconde (bij een RAID5 configuratie). Het 1 GB geheugen van de DS2411+ is uitbreidbaar tot maximaal 3 GB. De NAS ondersteunt iSCSI en kan daardoor worden geïntegreerd met alle bekende virtualisatieoplossingen, waaronder VMware, vSphere, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V. Ook is er ondersteuning voor Windows Active Directory Services (ADS) en Windows Access Control List (ACL). De Synology DiskStation DS2411+ maakt gebruik van het DiskStation Manager 3.1 (DSM 3.1) besturingssysteem. De Synology DS2411+ NAS heeft een adviesprijs van 1.025 euro excl. BTW, terwijl de Synology DX1211 uitbreidingseenheid 810 euro excl. BTW kost. Beide producten zijn al verkrijgbaar. Bron: www.diskidee.be