De nieuwe Stream PC modellen van HP zijn dunner en lichter, verkrijgbaar in eigentijdse kleuren, hebben een sterkere wifi-antenne en een batterij met een langere levensduur. Ze zijn voorzien van dual-core processoren en hebben geen ingebouwde ventilator.

Deze goedkope, dunne en lichte laptops zijn vooral bedoeld voor gebruikers die hun gegevens in de cloud bewaren. Daarom hebben de nieuwe Stream pc's een 2×2 802.11ac wifi-chip met twee antennes voor een verbeterde draadloze verbinding. De usb-aansluiting is van het snellere usb 3.0-type. De batterij houdt het iets meer dan acht uur uit op een volledige lading.

De HP Stream 11-inch notebook bestaat in een gewone en een convertibele versie, beide met 11,6-inch scherm. Beide worden geleverd inclusief een jaar Office 365 met 1 TB Microsoft OneDrive cloud-opslag.

De HP Stream 11-inch x360 convertible notebook is vanaf september beschikbaar voor 349 euro in Aqua blue en Black. De 'gewone' HP Stream 11 kost 279 euro. Gedetailleerde technische specificaties zijn voor deze laptops nog niet vrijgegeven.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Stream PC modellen van HP zijn dunner en lichter, verkrijgbaar in eigentijdse kleuren, hebben een sterkere wifi-antenne en een batterij met een langere levensduur. Ze zijn voorzien van dual-core processoren en hebben geen ingebouwde ventilator.Deze goedkope, dunne en lichte laptops zijn vooral bedoeld voor gebruikers die hun gegevens in de cloud bewaren. Daarom hebben de nieuwe Stream pc's een 2×2 802.11ac wifi-chip met twee antennes voor een verbeterde draadloze verbinding. De usb-aansluiting is van het snellere usb 3.0-type. De batterij houdt het iets meer dan acht uur uit op een volledige lading.De HP Stream 11-inch notebook bestaat in een gewone en een convertibele versie, beide met 11,6-inch scherm. Beide worden geleverd inclusief een jaar Office 365 met 1 TB Microsoft OneDrive cloud-opslag.De HP Stream 11-inch x360 convertible notebook is vanaf september beschikbaar voor 349 euro in Aqua blue en Black. De 'gewone' HP Stream 11 kost 279 euro. Gedetailleerde technische specificaties zijn voor deze laptops nog niet vrijgegeven.Bron: www.diskidee.be