De Harman Kardon BDS x70-serie is een alles-in-één 3D Blu-ray Disc home cinemasysteem dat beschikbaar is in zes modellen met verschillende luidsprekercombinaties.

Het BDS x70-serie home entertainmentsysteem van Harman Kardon ondersteunt naast cd's en dvd's 3D Blu-ray discs die je kan bekijken op 3D tv's. De serie biedt zes modellen: de BDS 370 en de BDS 470 ondersteunen 2.1 kanaalsgeluid, de BDS 670 3.1 kanaalsgeluid en de BDS 770 en BDS870 5.1 kanaalsgeluid. Ze worden geleverd met 65 watt luidsprekers en een 200 watt subwoofer.

De home cinemasystemen zijn uitgerust met drie HDMI 1.4a ingangen voor het aansluiten van entertainmentbronnen, zoals externe settopboxes of games consoles. De HDMI 1.4a uitgang stuurt beeld en geluid naar de tv van deze entertainmentbronnen. De modellen in deze serie home entertainmentsystemen hebben ook een usb- en netwerkaansluiting.

Er is ook een optioneel docking station: de Bridge IIIp kan muziek afkomstig van de iPod of iPhone afspelen. De Harman Kardon BDS x70-serie wordt geleverd met een universele afstandsbediening. De serie is beschikbaar vanaf september 2011. Prijzen starten vanaf 999 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Harman Kardon BDS x70-serie is een alles-in-één 3D Blu-ray Disc home cinemasysteem dat beschikbaar is in zes modellen met verschillende luidsprekercombinaties. Het BDS x70-serie home entertainmentsysteem van Harman Kardon ondersteunt naast cd's en dvd's 3D Blu-ray discs die je kan bekijken op 3D tv's. De serie biedt zes modellen: de BDS 370 en de BDS 470 ondersteunen 2.1 kanaalsgeluid, de BDS 670 3.1 kanaalsgeluid en de BDS 770 en BDS870 5.1 kanaalsgeluid. Ze worden geleverd met 65 watt luidsprekers en een 200 watt subwoofer. De home cinemasystemen zijn uitgerust met drie HDMI 1.4a ingangen voor het aansluiten van entertainmentbronnen, zoals externe settopboxes of games consoles. De HDMI 1.4a uitgang stuurt beeld en geluid naar de tv van deze entertainmentbronnen. De modellen in deze serie home entertainmentsystemen hebben ook een usb- en netwerkaansluiting. Er is ook een optioneel docking station: de Bridge IIIp kan muziek afkomstig van de iPod of iPhone afspelen. De Harman Kardon BDS x70-serie wordt geleverd met een universele afstandsbediening. De serie is beschikbaar vanaf september 2011. Prijzen starten vanaf 999 euro.Bron: www.diskidee.be