Samsungs nieuwe Galaxy A-serie budget-smartphones bestaat uit drie modellen: 5,5 inch (A7), 5,2 inch (A5) en 4,7 inch (A3). De toestellen hebben een Quick Launch-functie die ervoor zorgt dat je maar twee keer hoeft te drukken op de startknop om in minder dan een seconde een foto te kunnen nemen.

Selfies maak je eenvoudiger dankzij functies als "Wide Selfie", "Palm Selfie" en "Mooi maken". Andere cameraverbeteringen zijn de optische beeldstabilisatie en een lens met een lichtsterke f-waarde van 1,9 aan de voor- en achterkant, zodat je ook bij slecht licht nog mooie en scherpe foto's maakt.

Het design van de A-serie speelt leentjebuur bij de duurdere smartphones van Samsung. Ook deze goedkopere smartphones zijn nu in metaal in plaats van in plastic, met een achterkant die uitgevoerd is in verstevigd glas. Dankzij de smallere schermranden van 2,7 mm ziet de smartphone er beter uit.

De nieuwe Samsung Galaxy A (2016)-serie ligt vanaf januari in de winkelrekken in de kleuren zwart, goud en wit. De Galaxy A3 kost 299,99 euro; voor de Galaxy A5 betaal je 399,99 euro; de grotere Galaxy A7 kost 499,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsungs nieuwe Galaxy A-serie budget-smartphones bestaat uit drie modellen: 5,5 inch (A7), 5,2 inch (A5) en 4,7 inch (A3). De toestellen hebben een Quick Launch-functie die ervoor zorgt dat je maar twee keer hoeft te drukken op de startknop om in minder dan een seconde een foto te kunnen nemen.Selfies maak je eenvoudiger dankzij functies als "Wide Selfie", "Palm Selfie" en "Mooi maken". Andere cameraverbeteringen zijn de optische beeldstabilisatie en een lens met een lichtsterke f-waarde van 1,9 aan de voor- en achterkant, zodat je ook bij slecht licht nog mooie en scherpe foto's maakt.Het design van de A-serie speelt leentjebuur bij de duurdere smartphones van Samsung. Ook deze goedkopere smartphones zijn nu in metaal in plaats van in plastic, met een achterkant die uitgevoerd is in verstevigd glas. Dankzij de smallere schermranden van 2,7 mm ziet de smartphone er beter uit.De nieuwe Samsung Galaxy A (2016)-serie ligt vanaf januari in de winkelrekken in de kleuren zwart, goud en wit. De Galaxy A3 kost 299,99 euro; voor de Galaxy A5 betaal je 399,99 euro; de grotere Galaxy A7 kost 499,99 euro.Bron: www.diskidee.be