De ICD-UX serie van Sony kun je niet alleen als dictafoon gebruiken, maar ook als draagbaar opslaggeheugen en mp3-speler.

Sony introduceert een reeks compacte digitale stemopnemers. De serie bestaat uit drie modellen: de ICD-UX200 is uitgerust met een flash geheugen van 2 GB, terwijl de ICD-UX300 en ICD-UX300F een opslagcapaciteit hebben van 4 GB. De drie dictafoons hebben een uitschuifbare USB connector waarmee het eenvoudig is om bestanden op je pc te back-uppen en te transfereren. Naast de spraakopnamefunctie en het opslaggeheugen biedt de IDC-UX serie ook een mp3-speler. Muziek kun je beluisteren via de ingebouwde luidsprekers of de meegeleverde in-ear hoofdtelefoon. De ICD-UX300F heeft ook een FM-radio. De stemopnames gebeuren in stereo als mp3-bestanden. Een aanpasbare ruisonderdrukkingsfunctie en lage-tonenfilter beperken achtergrondlawaai bij de opnamen. Bij het afspelen van de opnamen helpt een snelheidsregeling die aanpasbaar is in 21 stappen bij het uitschrijven van het interview, de lezing of het seminarie. De IDC-UX serie is uitgerust met een lcd-scherm met vijf lijnen. Je kan opnamen opslaan in vijf mappen en ze ook beheren met Verdeel/Verwijder/Select en Verplaats functies. Met een alkaline batterij kun je tot 15 uur opnamen maken in LP mode, terwijl afspelen van de opnamen mogelijk is tot 83 uur.

Bron: www.diskidee.be

De ICD-UX serie van Sony kun je niet alleen als dictafoon gebruiken, maar ook als draagbaar opslaggeheugen en mp3-speler. Sony introduceert een reeks compacte digitale stemopnemers. De serie bestaat uit drie modellen: de ICD-UX200 is uitgerust met een flash geheugen van 2 GB, terwijl de ICD-UX300 en ICD-UX300F een opslagcapaciteit hebben van 4 GB. De drie dictafoons hebben een uitschuifbare USB connector waarmee het eenvoudig is om bestanden op je pc te back-uppen en te transfereren. Naast de spraakopnamefunctie en het opslaggeheugen biedt de IDC-UX serie ook een mp3-speler. Muziek kun je beluisteren via de ingebouwde luidsprekers of de meegeleverde in-ear hoofdtelefoon. De ICD-UX300F heeft ook een FM-radio. De stemopnames gebeuren in stereo als mp3-bestanden. Een aanpasbare ruisonderdrukkingsfunctie en lage-tonenfilter beperken achtergrondlawaai bij de opnamen. Bij het afspelen van de opnamen helpt een snelheidsregeling die aanpasbaar is in 21 stappen bij het uitschrijven van het interview, de lezing of het seminarie. De IDC-UX serie is uitgerust met een lcd-scherm met vijf lijnen. Je kan opnamen opslaan in vijf mappen en ze ook beheren met Verdeel/Verwijder/Select en Verplaats functies. Met een alkaline batterij kun je tot 15 uur opnamen maken in LP mode, terwijl afspelen van de opnamen mogelijk is tot 83 uur. Bron: www.diskidee.be