Met de Cocoon serie betreedt hififabrikant Denon de markt van luidsprekerdocks.

De Denon Cocoon Home en Cocoon Por­ta­ble draag­ba­re spea­ker­docks hebben op­val­lend co­con­ach­tig ontwerp. Op de voorzijde hebben ze een uit­schuif­baar docking station voor iPhone, iPod touch en iPad (enkel Cocoon Home), maar je kan de luid­spre­kers ook ge­brui­ken met Android en Windows toe­stel­len. Met NetLink kan je beide Cocoon spea­kers in­te­gre­ren in je draad­lo­ze thuis­net­werk.

De Cocoon luidsprekerdocks kunnen draad­loos muziek strea­men door de on­der­steu­ning van AirPlay. Ze hebben ook een in­ge­bouw­de in­ter­ne­t­ra­dio waarbij je drie fa­vo­rie­te zenders kan opslaan. De Cocoon Home is een 100 watt systeem en is uit­ge­rust met twee 40mm twee­ters en twee 100mm woofers. De Cocoon Por­ta­ble is een 50 watt systeem met twee 100mm Full Range Drivers.

Zowel de CoCoon Home als de Cocoon Por­ta­ble bedien je met aan­raak­ge­voe­li­ge toetsen op het toestel of met de mee­ge­le­ver­de af­stands­be­die­ning. Denon stelt ook de gratis te down­lo­a­den Cocoon App ter be­schik­king om de luid­spre­ke­res te beheren met je smartpho­ne of tablet. De CoCoon Por­ta­ble heeft een bat­te­rij die goed is om de luid­spre­ker vijf uur draad­loos te ge­brui­ken aldus Denon.

De Denon Cocoon Home is be­schik­baar in zwarte en witte uit­voe­ring. De Cocoon Por­ta­ble is enkel ver­krijg­baar in zwart. Beide zijn te koop vanaf half au­gus­tus 2012 voor een ad­vies­prijs van 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met de Cocoon serie betreedt hififabrikant Denon de markt van luidsprekerdocks. De Denon Cocoon Home en Cocoon Por­ta­ble draag­ba­re spea­ker­docks hebben op­val­lend co­con­ach­tig ontwerp. Op de voorzijde hebben ze een uit­schuif­baar docking station voor iPhone, iPod touch en iPad (enkel Cocoon Home), maar je kan de luid­spre­kers ook ge­brui­ken met Android en Windows toe­stel­len. Met NetLink kan je beide Cocoon spea­kers in­te­gre­ren in je draad­lo­ze thuis­net­werk.De Cocoon luidsprekerdocks kunnen draad­loos muziek strea­men door de on­der­steu­ning van AirPlay. Ze hebben ook een in­ge­bouw­de in­ter­ne­t­ra­dio waarbij je drie fa­vo­rie­te zenders kan opslaan. De Cocoon Home is een 100 watt systeem en is uit­ge­rust met twee 40mm twee­ters en twee 100mm woofers. De Cocoon Por­ta­ble is een 50 watt systeem met twee 100mm Full Range Drivers. Zowel de CoCoon Home als de Cocoon Por­ta­ble bedien je met aan­raak­ge­voe­li­ge toetsen op het toestel of met de mee­ge­le­ver­de af­stands­be­die­ning. Denon stelt ook de gratis te down­lo­a­den Cocoon App ter be­schik­king om de luid­spre­ke­res te beheren met je smartpho­ne of tablet. De CoCoon Por­ta­ble heeft een bat­te­rij die goed is om de luid­spre­ker vijf uur draad­loos te ge­brui­ken aldus Denon. De Denon Cocoon Home is be­schik­baar in zwarte en witte uit­voe­ring. De Cocoon Por­ta­ble is enkel ver­krijg­baar in zwart. Beide zijn te koop vanaf half au­gus­tus 2012 voor een ad­vies­prijs van 599 euro. Bron: www.diskidee.be