Jvckenwood, in 2011 ontstaan uit de bundeling van de bekende hifi-merken JVC en Kenwood Corporation, lanceert vier sportieve in-ear headsets. Het goedkoopste model HA-EN10 heeft een ultrazachte siliconen behuizing voor een groter draagcomfort. De speciale vorm zorgt ervoor dat het oortje blijft zitten tijdens elke beweging. De iets duurdere HA-ENR15 heeft dit ook en voegt er een microfoontje aan toe voor handenvrij bellen.

De weer iets duurdere HA-ETX30 en HA-ETR40 zijn spatwaterdicht, wat vooral tijdens het lopen interessant kan zijn. Zo kun je deze oortjes na gebruik gewoon afspoelen. Deze twee modellen hebben ook een roterende haak, waardoor je ze feilloos kunt aanpassen aan je oorschelp. Zelfs als je een bril draagt, stoort dit "Pivot Motion Fit"-systeem niet. Ze worden geleverd met oordopjes in maat S, M en L en een clip om de kabel te bevestigen.

Het duurste model de HA-ETR40 kun je dankzij de ingebouwde microfoon ook gebruiken voor handenvrij bellen. De HA-ETR40 laat ook voldoende omgevingsgeluid door om in veilige omstandigheden op pad te gaan.

De Jvckenwood HA-EN10, HA-ENR15 en HA-ETX30 oortjes zijn beschikbaar in blauw, zwart, roze en wit. De HA-ETR40 is enkel verkrijgbaar in zwart en rood. De hoofdtelefoons kosten respectievelijk 14,99 euro, 19,99 euro, 29,99 euro en 39,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Jvckenwood, in 2011 ontstaan uit de bundeling van de bekende hifi-merken JVC en Kenwood Corporation, lanceert vier sportieve in-ear headsets. Het goedkoopste model HA-EN10 heeft een ultrazachte siliconen behuizing voor een groter draagcomfort. De speciale vorm zorgt ervoor dat het oortje blijft zitten tijdens elke beweging. De iets duurdere HA-ENR15 heeft dit ook en voegt er een microfoontje aan toe voor handenvrij bellen.De weer iets duurdere HA-ETX30 en HA-ETR40 zijn spatwaterdicht, wat vooral tijdens het lopen interessant kan zijn. Zo kun je deze oortjes na gebruik gewoon afspoelen. Deze twee modellen hebben ook een roterende haak, waardoor je ze feilloos kunt aanpassen aan je oorschelp. Zelfs als je een bril draagt, stoort dit "Pivot Motion Fit"-systeem niet. Ze worden geleverd met oordopjes in maat S, M en L en een clip om de kabel te bevestigen.Het duurste model de HA-ETR40 kun je dankzij de ingebouwde microfoon ook gebruiken voor handenvrij bellen. De HA-ETR40 laat ook voldoende omgevingsgeluid door om in veilige omstandigheden op pad te gaan.De Jvckenwood HA-EN10, HA-ENR15 en HA-ETX30 oortjes zijn beschikbaar in blauw, zwart, roze en wit. De HA-ETR40 is enkel verkrijgbaar in zwart en rood. De hoofdtelefoons kosten respectievelijk 14,99 euro, 19,99 euro, 29,99 euro en 39,99 euro.Bron: www.diskidee.be