De MD-254 Home Storage Center is een nieuwe NAS met twee baaien in de Smart Living-lijn van Sitecom.

De Sitecom MD-254 kan je uitrusten met twee 3,5-inch SATA harde schijven. Met twee harde schijven van dezelfde grootte in het apparaat wordt automatisch de RAID1 geactiveerd. Je kan ook kiezen voor RAID0 waarmee je de opslagcapaciteit van deze NAS vergroot. Op de MS-254 Home Storage Center kan je al je bestanden eenvoudig en veilig opslaan op één centrale locatie en deze met iedereen in huis delen.

Je kan bij de NAS van Sitecom instellen dat het apparaat op gezette tijden of realtime een back-up van bestanden maakt. Computers met Windows kunnen de automatische back-upsoftware gebruiken die bij de Home Storage Center standaard wordt geleverd. Mac-gebruikers kunnen gebruikmaken van Apple Time Machine. De MD-254 heeft tevens een back-upknop waarmee je alle bestanden van een USB-opslagapparaat of een externe harde schijf rechtstreeks naar de Home Storage Center kan kopiëren.

Nieuwe kenmerken van de Home Storage Center van Sitecom zijn onder meer ondersteuning van Apple Time Machine en een printerserverfunctie. Ook beschikt de NAS over de Twonky Media Server en de Logitech Squeezebox Server. Daarnaast heschikt het toestel ook over functies die de vorige versie van de Home Storage Center (MD-253) had, zoals de ingebouwde iTunes-server en BitTorrent-client.

Met de Media Control App kan je de digital mediabestanden ook beheren met een Apple of mobiel Android toestel, zoals iPhone, iPad of Android smartphone. De Sitecom MD-254 Home Storage Center NAS heeft een adviesprijs van 79,99 euro (geleverd zonder harde schijven). Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product.

Bron: www.diskidee.be

De MD-254 Home Storage Center is een nieuwe NAS met twee baaien in de Smart Living-lijn van Sitecom. De Sitecom MD-254 kan je uitrusten met twee 3,5-inch SATA harde schijven. Met twee harde schijven van dezelfde grootte in het apparaat wordt automatisch de RAID1 geactiveerd. Je kan ook kiezen voor RAID0 waarmee je de opslagcapaciteit van deze NAS vergroot. Op de MS-254 Home Storage Center kan je al je bestanden eenvoudig en veilig opslaan op één centrale locatie en deze met iedereen in huis delen. Je kan bij de NAS van Sitecom instellen dat het apparaat op gezette tijden of realtime een back-up van bestanden maakt. Computers met Windows kunnen de automatische back-upsoftware gebruiken die bij de Home Storage Center standaard wordt geleverd. Mac-gebruikers kunnen gebruikmaken van Apple Time Machine. De MD-254 heeft tevens een back-upknop waarmee je alle bestanden van een USB-opslagapparaat of een externe harde schijf rechtstreeks naar de Home Storage Center kan kopiëren. Nieuwe kenmerken van de Home Storage Center van Sitecom zijn onder meer ondersteuning van Apple Time Machine en een printerserverfunctie. Ook beschikt de NAS over de Twonky Media Server en de Logitech Squeezebox Server. Daarnaast heschikt het toestel ook over functies die de vorige versie van de Home Storage Center (MD-253) had, zoals de ingebouwde iTunes-server en BitTorrent-client. Met de Media Control App kan je de digital mediabestanden ook beheren met een Apple of mobiel Android toestel, zoals iPhone, iPad of Android smartphone. De Sitecom MD-254 Home Storage Center NAS heeft een adviesprijs van 79,99 euro (geleverd zonder harde schijven). Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product. Bron: www.diskidee.be