De Pebble is een polshorloge met een E-Paper-scherm en kan communiceren met je iOS of Android smartphone.

Het Pebble polshorloge gebruikt Bluetooth 2.1+ EDR-technologie om een verbinding met een iPhone of Android smartphone te maken. Op die manier kan je apps uit de Pebble watchapp store laden op het horloge. Ook softwareupdates worden door deze draadloze verbinding verzonden. De Pebble heeft een E-Paperscherm met 144 x 168 pixels en achtergrondverlichting.

Je kan kiezen uit verschillende horlogeschermen. De Pebble is uitgerust met vier bedieningstoetsen. Een vibratiemotor geeft een stil alarm bij inkomende gesprekken, mail- en andere berichten. De Pebble heeft ook een accelerometer met bewegingsdetectie. Fietsers kunnen de Pebble gebruiken als fietscomputer en gebruikmaken van de gps in hun smartphone om bijvoorbeeld snelheid en afgelegde afstand te tonen. Ook bij het lopen kan de Pebble vergelijkbare gegevens tonen. Je kan de Pebble ook gebruiken om de muziekspeler van je smartphone te bedienen.

Ontwikkelaars kunnen met de Pebble SDK andere toepassingen bouwen. De Pebble heeft een plastic behuizing en de 2 mm brede rubberen polsband is vervangbaar. Het E-Paper polshorloge wordt geleverd met een speciale USB-kabel om het op te laden. Een batterijlading zou goed zijn voor meer dan 7 dagen gebruik.

De Pebble is een KickStarter project van het Amerikaanse bedrijf Pebble Technology. Op twee dagen tijd werd de vooropgezette 100.000 dollar al binnengehaald. Prijzen starten vanaf $ 99. De Pebble is bruikbaar met de iPhone 3GS, 4, 4S met iOS 5 of elke iPod Touch met iOS 5, evenals Android toestellen met OS 2.3 en hoger. Ondersteuning voor Blackberry, Windows Phone 7, of Palm phones is er voorlopig niet.

Bron: www.diskidee.be

De Pebble is een polshorloge met een E-Paper-scherm en kan communiceren met je iOS of Android smartphone. Het Pebble polshorloge gebruikt Bluetooth 2.1+ EDR-technologie om een verbinding met een iPhone of Android smartphone te maken. Op die manier kan je apps uit de Pebble watchapp store laden op het horloge. Ook softwareupdates worden door deze draadloze verbinding verzonden. De Pebble heeft een E-Paperscherm met 144 x 168 pixels en achtergrondverlichting. Je kan kiezen uit verschillende horlogeschermen. De Pebble is uitgerust met vier bedieningstoetsen. Een vibratiemotor geeft een stil alarm bij inkomende gesprekken, mail- en andere berichten. De Pebble heeft ook een accelerometer met bewegingsdetectie. Fietsers kunnen de Pebble gebruiken als fietscomputer en gebruikmaken van de gps in hun smartphone om bijvoorbeeld snelheid en afgelegde afstand te tonen. Ook bij het lopen kan de Pebble vergelijkbare gegevens tonen. Je kan de Pebble ook gebruiken om de muziekspeler van je smartphone te bedienen.Ontwikkelaars kunnen met de Pebble SDK andere toepassingen bouwen. De Pebble heeft een plastic behuizing en de 2 mm brede rubberen polsband is vervangbaar. Het E-Paper polshorloge wordt geleverd met een speciale USB-kabel om het op te laden. Een batterijlading zou goed zijn voor meer dan 7 dagen gebruik. De Pebble is een KickStarter project van het Amerikaanse bedrijf Pebble Technology. Op twee dagen tijd werd de vooropgezette 100.000 dollar al binnengehaald. Prijzen starten vanaf $ 99. De Pebble is bruikbaar met de iPhone 3GS, 4, 4S met iOS 5 of elke iPod Touch met iOS 5, evenals Android toestellen met OS 2.3 en hoger. Ondersteuning voor Blackberry, Windows Phone 7, of Palm phones is er voorlopig niet.Bron: www.diskidee.be