We testten eerder al intelligente apparaten van het Franse bedrijf Netatmo, zoals de zuilvormige Netatmo Welcome Camera, een ip-bewakingscamera die tot zestien gezichten herkent en de Netatmo Presence, een wifi-bewakingscamera voor buitenshuis.

De fabrikant voegt nu een slimme rookmelder met een foto-elektrische (optische) rooksensor toe aan het gamma slimme apparaten. Om de reactietijd bij het begin van een brand te maximaliseren heeft de Netatmo Intelligente Rookmelder een 85dB alarm.

De rookmelder stuurt ook in realtime een melding naar de smartphones van toegewezen gebruikers en geeft ook aan in welke kamer rook wordt gedetecteerd.

Volgens de fabrikant heeft de ingebouwde batterij van de Slimme Rookmelder een levensduur van 10 jaar. Je krijgt ook een melding als het product het einde van de 10-jarige levensduur nadert en moet worden vervangen.

De draadloze Slimme Rookmelder is eenvoudig aan het plafond te bevestigen. Je bedient en beheert het apparaat van op afstand met de gratis downloadbare app voor Android en iOS.

De rookmelder ondersteunt Apple's HomeKit en kan met spraak worden beheerd. Ook ondersteunt hij IFTTT waarmee je aangepaste scenario's kan maken, bijvoorbeeld door slimme verlichting te koppelen met de rookmelder om de kleur van de verlichting te veranderen bij het detecteren van rook.

De Slimme Rookmelder heeft een diameter van 115 mm en is 44 mm dik.

De Netatmo Slmme Rookmelder is begin oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

We testten eerder al intelligente apparaten van het Franse bedrijf Netatmo, zoals de zuilvormige Netatmo Welcome Camera, een ip-bewakingscamera die tot zestien gezichten herkent en de Netatmo Presence, een wifi-bewakingscamera voor buitenshuis.De fabrikant voegt nu een slimme rookmelder met een foto-elektrische (optische) rooksensor toe aan het gamma slimme apparaten. Om de reactietijd bij het begin van een brand te maximaliseren heeft de Netatmo Intelligente Rookmelder een 85dB alarm.De rookmelder stuurt ook in realtime een melding naar de smartphones van toegewezen gebruikers en geeft ook aan in welke kamer rook wordt gedetecteerd.Volgens de fabrikant heeft de ingebouwde batterij van de Slimme Rookmelder een levensduur van 10 jaar. Je krijgt ook een melding als het product het einde van de 10-jarige levensduur nadert en moet worden vervangen.De draadloze Slimme Rookmelder is eenvoudig aan het plafond te bevestigen. Je bedient en beheert het apparaat van op afstand met de gratis downloadbare app voor Android en iOS.De rookmelder ondersteunt Apple's HomeKit en kan met spraak worden beheerd. Ook ondersteunt hij IFTTT waarmee je aangepaste scenario's kan maken, bijvoorbeeld door slimme verlichting te koppelen met de rookmelder om de kleur van de verlichting te veranderen bij het detecteren van rook.De Slimme Rookmelder heeft een diameter van 115 mm en is 44 mm dik.De Netatmo Slmme Rookmelder is begin oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be