De nieuwe Polar Balance weegschaal verbind je via een energiezuinige Bluetooth Smart-verbinding draadloos met je Apple iOS- of Google Android-smartphone of -tablet of met Polar-wearables zoals de Polar Loop en Loop 2, Loop Crystal, M400 en V800.

Met de Polar Flow app en web service kun je daarna alle statistieken opvolgen. Wanneer je de weegschaal in gebruik neemt, voer je je streefgewicht in via Polar Flow. De weegschaal stuurt de metingen daarna draadloos door aan alle verbonden apparaten zodra je erop gaat staan.

Polar Balance volgt het bewegingsniveau en gewicht op en geeft motiverende feedback en praktisch advies. Gebruikers worden zo bijvoorbeeld aangemoedigd om dagelijks meer te bewegen of hun calorie-inname te verlagen.

In Polar Flow zie je via de Weight Loss Speedometer in één beeld hoe snel je gewicht verliest, of je minder moet eten of actiever moet zijn. Polar Balance houdt 24/7 rekening met het activiteitsniveau en het gewicht van de gebruiker. Op die manier behoud je eenvoudiger je streefgewicht. Het volstaat dat je je dagelijkse doelstellingen behaalt op het vlak van beweging en een gezond dieet aanhoudt.

De Polar Balance slimme weegschaal kan gebruikt worden door 10 verschillende personen. Ook andere leden van het gezin kunnen dus met dezelfde weegschaal aan de slag.

De Polar Balance Connected Smart Scale weegschaal is verkrijgbaar in zwart en wit en kost 99,90 euro. De Polar Flow app is gratis en het gebruik van de weegschaal is ook gratis. Bovendien kun je ze uiteraard ook als 'gewone', niet-verbonden weegschaal gebruiken.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Polar Balance weegschaal verbind je via een energiezuinige Bluetooth Smart-verbinding draadloos met je Apple iOS- of Google Android-smartphone of -tablet of met Polar-wearables zoals de Polar Loop en Loop 2, Loop Crystal, M400 en V800.Met de Polar Flow app en web service kun je daarna alle statistieken opvolgen. Wanneer je de weegschaal in gebruik neemt, voer je je streefgewicht in via Polar Flow. De weegschaal stuurt de metingen daarna draadloos door aan alle verbonden apparaten zodra je erop gaat staan.Polar Balance volgt het bewegingsniveau en gewicht op en geeft motiverende feedback en praktisch advies. Gebruikers worden zo bijvoorbeeld aangemoedigd om dagelijks meer te bewegen of hun calorie-inname te verlagen.In Polar Flow zie je via de Weight Loss Speedometer in één beeld hoe snel je gewicht verliest, of je minder moet eten of actiever moet zijn. Polar Balance houdt 24/7 rekening met het activiteitsniveau en het gewicht van de gebruiker. Op die manier behoud je eenvoudiger je streefgewicht. Het volstaat dat je je dagelijkse doelstellingen behaalt op het vlak van beweging en een gezond dieet aanhoudt.De Polar Balance slimme weegschaal kan gebruikt worden door 10 verschillende personen. Ook andere leden van het gezin kunnen dus met dezelfde weegschaal aan de slag.De Polar Balance Connected Smart Scale weegschaal is verkrijgbaar in zwart en wit en kost 99,90 euro. De Polar Flow app is gratis en het gebruik van de weegschaal is ook gratis. Bovendien kun je ze uiteraard ook als 'gewone', niet-verbonden weegschaal gebruiken.Bron: www.diskidee.be