Door de Dual SIM-toegang van de nieuwe Samsung Galaxy S Duos kunnen gebruikers twee telefoonnummers beheren.

De Galaxy S Duos is een toestel voor privé- en zakelijk gebruik. Door de 'Dual SIM Always on'-functie kan je een gesprek op het ene SIM-nummer ontvangen, terwijl je telefoneert op het andere. De smartphone heeft een gladde keramiekachtige afwerking met ronde hoeken.

De Galaxy S Duos is uitgerust met een 4-inch multi-touch TFT-scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. Het toestel is uitgerust met een 1 GHz processor en gebruikt Android 4.0 als besturingssysteem. De S Duos beschikt over 4 GB on-board opslag en heeft een microUSB-sleuf voor extra opslag. Tot de verder uitrusting behoren een 5 megapixel camera, een frontcamera, WiFi b/g/n en Bluetooth 3.0.

De Galaxy D Duos (S7562) meet 121.5 x 63.1 x 10.5 mm en weegt 120 gram. Deze Android smartphone is vanaf september beschikbaar. De adviesprijs werd niet bekend gemaakt door Samsung.

Bron: www.diskidee.be

Door de Dual SIM-toegang van de nieuwe Samsung Galaxy S Duos kunnen gebruikers twee telefoonnummers beheren. De Galaxy S Duos is een toestel voor privé- en zakelijk gebruik. Door de 'Dual SIM Always on'-functie kan je een gesprek op het ene SIM-nummer ontvangen, terwijl je telefoneert op het andere. De smartphone heeft een gladde keramiekachtige afwerking met ronde hoeken. De Galaxy S Duos is uitgerust met een 4-inch multi-touch TFT-scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. Het toestel is uitgerust met een 1 GHz processor en gebruikt Android 4.0 als besturingssysteem. De S Duos beschikt over 4 GB on-board opslag en heeft een microUSB-sleuf voor extra opslag. Tot de verder uitrusting behoren een 5 megapixel camera, een frontcamera, WiFi b/g/n en Bluetooth 3.0. De Galaxy D Duos (S7562) meet 121.5 x 63.1 x 10.5 mm en weegt 120 gram. Deze Android smartphone is vanaf september beschikbaar. De adviesprijs werd niet bekend gemaakt door Samsung.Bron: www.diskidee.be