De nieuwe Silicon Power P52 Power Bank detecteert via smart ic-technologie automatisch wat voor soort smartphone of tablet aangesloten is en levert dan op een veilige manier de maximale laadstroom. Met een capaciteit van 5200 mAh (18,72 Wh) en een output tot 2,4A is de P52 ook geschikt voor het snel laden van tablets en krachtige smartphones.

Smart IC bootst automatisch het originele laadprotocol van het aangesloten apparaat na. Zo gebeurt het opladen op een veilige én optimale manier, waardoor mobiele apparaten tot twintig procent sneller opgeladen worden dan met een gewone power bank zonder smart ic.

De P52 heeft zelf een micro-usb laadingang van 2A zodat zijn ingebouwde batterij ook zo snel mogelijk geladen wordt. Deze externe batterij schakelt zichzelf automatisch na vijftien seconden uit als het apparaat volledig is opgeladen. Vier leds tonen de resterende capaciteit. Ook is een led-zaklamp ingebouwd.

Intern worden LG batterijen van goede kwaliteit gebruikt met een levensduur van vijfhonderd laadcylci. Bovendien is de P52 Power Bank in tegenstelling tot goedkope 'Chinese' externe batterijen op vier manieren beveiligd: tegen teveel stroom, te weinig spanning, te veel spanning en tegen kortsluiting. Deze power bank voldoet verder aan de CE-, FCC-, BSMI- en RoHS-certificeringen en normen.

De Silicon Power P52 Power Bank meet 92,6 x 47,6 x 22,6 mm en weegt 116 gram. Ze is verkrijgbaar in wit en komt met dertien maanden garantie. De prijs is momenteel nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Silicon Power P52 Power Bank detecteert via smart ic-technologie automatisch wat voor soort smartphone of tablet aangesloten is en levert dan op een veilige manier de maximale laadstroom. Met een capaciteit van 5200 mAh (18,72 Wh) en een output tot 2,4A is de P52 ook geschikt voor het snel laden van tablets en krachtige smartphones.Smart IC bootst automatisch het originele laadprotocol van het aangesloten apparaat na. Zo gebeurt het opladen op een veilige én optimale manier, waardoor mobiele apparaten tot twintig procent sneller opgeladen worden dan met een gewone power bank zonder smart ic.De P52 heeft zelf een micro-usb laadingang van 2A zodat zijn ingebouwde batterij ook zo snel mogelijk geladen wordt. Deze externe batterij schakelt zichzelf automatisch na vijftien seconden uit als het apparaat volledig is opgeladen. Vier leds tonen de resterende capaciteit. Ook is een led-zaklamp ingebouwd.Intern worden LG batterijen van goede kwaliteit gebruikt met een levensduur van vijfhonderd laadcylci. Bovendien is de P52 Power Bank in tegenstelling tot goedkope 'Chinese' externe batterijen op vier manieren beveiligd: tegen teveel stroom, te weinig spanning, te veel spanning en tegen kortsluiting. Deze power bank voldoet verder aan de CE-, FCC-, BSMI- en RoHS-certificeringen en normen.De Silicon Power P52 Power Bank meet 92,6 x 47,6 x 22,6 mm en weegt 116 gram. Ze is verkrijgbaar in wit en komt met dertien maanden garantie. De prijs is momenteel nog niet bekend.Bron: www.diskidee.be