Sony Ericsson bouwt met de Xperia arc S verder op het slanke ontwerp van de Xperia arc, maar stopte een 1,4 GHz processor in deze Android smartphone.

De fabrikant kondigde de Xperia arc S al eind augustus aan, maar de Android smartphone is nu ook te koop. De smartphone is qua design volledig vergelijkbaar met de Xperia arc met een 4,2-inch Reality display met Mobile BRAVIA Engine en meet tevens 125 x 63 x 8,7 mm.

Maar deze smartphone draait met een 1,4 Ghz Qualcomm Snapdragon MSM8255 processor (de arc heeft een 1 GHz processor). Het besturingssysteem verschilt: de arc S werkt met de recentste versie van het Android OS, met name Android Gingerbread 2.3.4 (maar Xperia arc gebruikers kunnen het besturingssysteem updaten naar deze nieuwste versie).

De Xperia arc S heeft een 8,1 megapixel camera en ondersteunt ook Sony's 3D sweep panoramatechnologie. De arc S biedt ook toegang tot de diensten van het Sony Entertainment Network met onder meer Music Unlimited, dat voor einde 2011 wordt geïntroduceerd in België.

De Sony Ericsson Xperia arc S heeft een adviesprijs van 429 euro en is beschikbaar in de kleuren Puur wit, Nachtblauw, Mistzilver of Glanzend zwart.

Bron: www.diskidee.be

Sony Ericsson bouwt met de Xperia arc S verder op het slanke ontwerp van de Xperia arc, maar stopte een 1,4 GHz processor in deze Android smartphone. De fabrikant kondigde de Xperia arc S al eind augustus aan, maar de Android smartphone is nu ook te koop. De smartphone is qua design volledig vergelijkbaar met de Xperia arc met een 4,2-inch Reality display met Mobile BRAVIA Engine en meet tevens 125 x 63 x 8,7 mm. Maar deze smartphone draait met een 1,4 Ghz Qualcomm Snapdragon MSM8255 processor (de arc heeft een 1 GHz processor). Het besturingssysteem verschilt: de arc S werkt met de recentste versie van het Android OS, met name Android Gingerbread 2.3.4 (maar Xperia arc gebruikers kunnen het besturingssysteem updaten naar deze nieuwste versie). De Xperia arc S heeft een 8,1 megapixel camera en ondersteunt ook Sony's 3D sweep panoramatechnologie. De arc S biedt ook toegang tot de diensten van het Sony Entertainment Network met onder meer Music Unlimited, dat voor einde 2011 wordt geïntroduceerd in België. De Sony Ericsson Xperia arc S heeft een adviesprijs van 429 euro en is beschikbaar in de kleuren Puur wit, Nachtblauw, Mistzilver of Glanzend zwart.Bron: www.diskidee.be