Apacer lanceert een nieuwe serie solid state drives met SATA II interface en snelle lees- en schrijfprestaties.

De Turbo II AS602 SSD series 2,5-inch ssd's van Apacer hebben een behuizing in aluminium met een speciale coating die vingerafdrukken weert. Het ontwerp van de behuizing is ook schokbestendig tot 1500G.

De AS602 ssd's maken gebruik van de SATA II interface. Volgens de fabrikant bedraagt de leessnelheid 285 MB/s en de schrijfsnelheid 275 MB/s dankzij de high-speed SandForce SF-1222 controller. De ingebouwde Duraclass technologie staat garant voor een betere levenscyclus van de ssd. Zo vermindert de Durawrite technologie de lees-schrijfcyclus waardoor het flashgeheugen veel langer meegaat. De AS602 ondersteunt ook het TRIM command in Windows 7.

De Apacer Turbo II AS602 SSD is beschikbaar in capcaiteiten van 60 GB, 120 GB, 240 GB. De ssd's kan je ook gebundeld kopen met Apacer's SSD+Optimizer package, SATA-to-USB adapter en de Acronis True Image disk cloning software. Apacer biedt ook een kit om de 2,5-inch ssd te monteren in de 3,5-inch uitsparing voor harde schijven van een desktoppc.

Bron: www.diskidee.be

Apacer lanceert een nieuwe serie solid state drives met SATA II interface en snelle lees- en schrijfprestaties. De Turbo II AS602 SSD series 2,5-inch ssd's van Apacer hebben een behuizing in aluminium met een speciale coating die vingerafdrukken weert. Het ontwerp van de behuizing is ook schokbestendig tot 1500G. De AS602 ssd's maken gebruik van de SATA II interface. Volgens de fabrikant bedraagt de leessnelheid 285 MB/s en de schrijfsnelheid 275 MB/s dankzij de high-speed SandForce SF-1222 controller. De ingebouwde Duraclass technologie staat garant voor een betere levenscyclus van de ssd. Zo vermindert de Durawrite technologie de lees-schrijfcyclus waardoor het flashgeheugen veel langer meegaat. De AS602 ondersteunt ook het TRIM command in Windows 7. De Apacer Turbo II AS602 SSD is beschikbaar in capcaiteiten van 60 GB, 120 GB, 240 GB. De ssd's kan je ook gebundeld kopen met Apacer's SSD+Optimizer package, SATA-to-USB adapter en de Acronis True Image disk cloning software. Apacer biedt ook een kit om de 2,5-inch ssd te monteren in de 3,5-inch uitsparing voor harde schijven van een desktoppc.Bron: www.diskidee.be