Samsung brengt een upgrade op de markt van zijn populaire Galaxy S smartphone met een snellere processor en een batterij met een grotere capaciteit.

De nieuwe Galaxy S is uitgerust met een 1,4 GHz processor en heeft Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem. De smartphone is uitgerust met Super AMOLED capacitief touchscherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. Het scherm springt zuinig om met energie en de batterijcapaciteit is bovendien met 10% toegenomen (1650 mAh).

Het interne geheugen is ook toegenomen en bedraagt 8 GB. Je kan dit uitbreiden met MicroSD geheugenkaartjes. De smartphone ondersteunt de HSPA+ 14.4 verbinding die de downloadsnelheid vergroot. Je kunt de Galaxy S Plus ook inzetten als een Wi-Fi hub.

De smartphone meet 122,4 x 64,2 x 9,9 mm en weegt 119 gram. De Samsung Galaxy S Plus is verkrijgbaar voor 449 euro in de kleuren Metallic Black of Ceramic White.

Bron: www.diskidee.be

Samsung brengt een upgrade op de markt van zijn populaire Galaxy S smartphone met een snellere processor en een batterij met een grotere capaciteit. De nieuwe Galaxy S is uitgerust met een 1,4 GHz processor en heeft Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem. De smartphone is uitgerust met Super AMOLED capacitief touchscherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. Het scherm springt zuinig om met energie en de batterijcapaciteit is bovendien met 10% toegenomen (1650 mAh). Het interne geheugen is ook toegenomen en bedraagt 8 GB. Je kan dit uitbreiden met MicroSD geheugenkaartjes. De smartphone ondersteunt de HSPA+ 14.4 verbinding die de downloadsnelheid vergroot. Je kunt de Galaxy S Plus ook inzetten als een Wi-Fi hub.De smartphone meet 122,4 x 64,2 x 9,9 mm en weegt 119 gram. De Samsung Galaxy S Plus is verkrijgbaar voor 449 euro in de kleuren Metallic Black of Ceramic White. Bron: www.diskidee.be