Volgens Sonos staat 70 percent van alle tv's op een meubel en de fabrikant heeft daarom de Playbase ontworpen, een erg platte soundbar die je onder de tv kan plaatsen. Eerder voegde Sonos met de Playbar al een 'gewone' soundbar toe aan het gamma die je plat kan neerzetten of aan de muur bevestigen.

De buitenkant van de Playbase is gemaakt van met glas vermengd polycarbonaat om de tv te kunnen dragen en om de vibraties tot een minimum te beperken. De soundbaar is slechts 58 mm hoog.

De Playbase-behuizing ondersteunt tv-schermen tot 35 kilo en de speaker heeft slechts twee kabels: één optische en één voedingskabel. Daarnaast is er ook een ethernet-aansluiting voor een bedrade aansluiting op een router.

De home cinemaspeaker is uitgerust met drie tweeters, zes midrange en één woofer en heeft tien digitale klasse D-versterkers. De Playbase ondersteunt zowel stereogeluid als Dolby Digital.

Software zorgt ervoor dat je de Playbase ook via de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app of geselecteerde apps van partners kunt bedienen. Met Trueplay kan je het geluid van de soundbar aanpassen aan de specifieke eigenschappen van elke ruimte.

Als je de speaker draadloos verbindt met je Sonos Home Sound System, kan je het geluid ook in andere andere kamers laten klinken. Je kan eveneens muziek van onder meer populaire streamingdiensten en internetradio streamen. De Playbase werkt op een thuisnetwerk met iedere 802.11 b/g-router via de 2.4 Ghz wifi-frequentieband.

Later dit jaar zal de Playbase, net als de andere speaker van Sonos, stembediening ondersteunen via elk apparaat dat werkt met Alexa van Amazon.

De Playbase meet 58 x 720 x 380 mm en weegt 8,6 kg.

De Sonos Playbase Home cinemaspeaker heeft een adviesprijs van 799 euro en is verkrijgbaar vanaf 4 april 2017.

Bron: www.diskidee.be

Volgens Sonos staat 70 percent van alle tv's op een meubel en de fabrikant heeft daarom de Playbase ontworpen, een erg platte soundbar die je onder de tv kan plaatsen. Eerder voegde Sonos met de Playbar al een 'gewone' soundbar toe aan het gamma die je plat kan neerzetten of aan de muur bevestigen.De buitenkant van de Playbase is gemaakt van met glas vermengd polycarbonaat om de tv te kunnen dragen en om de vibraties tot een minimum te beperken. De soundbaar is slechts 58 mm hoog.De Playbase-behuizing ondersteunt tv-schermen tot 35 kilo en de speaker heeft slechts twee kabels: één optische en één voedingskabel. Daarnaast is er ook een ethernet-aansluiting voor een bedrade aansluiting op een router.De home cinemaspeaker is uitgerust met drie tweeters, zes midrange en één woofer en heeft tien digitale klasse D-versterkers. De Playbase ondersteunt zowel stereogeluid als Dolby Digital.Software zorgt ervoor dat je de Playbase ook via de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app of geselecteerde apps van partners kunt bedienen. Met Trueplay kan je het geluid van de soundbar aanpassen aan de specifieke eigenschappen van elke ruimte.Als je de speaker draadloos verbindt met je Sonos Home Sound System, kan je het geluid ook in andere andere kamers laten klinken. Je kan eveneens muziek van onder meer populaire streamingdiensten en internetradio streamen. De Playbase werkt op een thuisnetwerk met iedere 802.11 b/g-router via de 2.4 Ghz wifi-frequentieband.Later dit jaar zal de Playbase, net als de andere speaker van Sonos, stembediening ondersteunen via elk apparaat dat werkt met Alexa van Amazon.De Playbase meet 58 x 720 x 380 mm en weegt 8,6 kg.De Sonos Playbase Home cinemaspeaker heeft een adviesprijs van 799 euro en is verkrijgbaar vanaf 4 april 2017.Bron: www.diskidee.be