De Sony Xperia M5 is een Android-smartphone met een 5-inch Full HD scherm met Mobile Bravia Engine 2-technologie voor een scherp, helder en levendig beeld. De "OmniBalance"-afwerking zorgt voor een chassis met glazen afwerking aan beide zijden en naadloze, stalen beschermingshoeken.

Net zoals de meeste Sony-smartphones is ook de Xperia M5 stof- en waterbestendig. Je kunt hem bijvoorbeeld in de regen gebruiken, of afspoelen onder een kraan, maar je kunt het apparaat niet onder water gebruiken. De usb-poort heeft geen klepje en moet volledig droog zijn voor je de smartphone weer oplaadt.

De vaste 2.600 mAh accu van de Xperia M5 houdt het volgens Sony twee dagen uit, maar het bedrijf is wel onduidelijk over hoe het dit gemeten heeft. Het enige wat in het persbericht hierover wordt vermeld is dat de levensduur van de batterij getest werd "volgens het AB smartphonegebruikprofiel van Sony Mobile Communications, welke in september 2014 is gedefinieerd ter vertegenwoordiging van de doorsnee actieve conditie van de smartphonegebruiker." Maar goed, laten we het erop houden dat de batterij het in elk geval erg lang uithoudt op een volle lading.

Op de voorzijde heeft de Xperia M5 een selfiecam van 13 megapixel met autofocus en Full HD video-opname. Aan de achterkant is er een 21,5 megapixel camera met 5x digitale zoom die volgens Sony niettemin inzoomt zonder kwaliteit te verliezen. De hybride autofocus maakt in een kwart seconde foto's en video's in 4K.

De smartphone wordt aangedreven door een 64-bits MediaTek Helio X10 2 GHz octacore processor en 3 GB RAM. De opslagruimte van 16 GB kun je uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 200 GB.

De Sony Xperia M5 Android-smartphone is vanaf midden februari verkrijgbaar in zwart, wit en goud voor een adviesprijs van 399 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sony Xperia M5 is een Android-smartphone met een 5-inch Full HD scherm met Mobile Bravia Engine 2-technologie voor een scherp, helder en levendig beeld. De "OmniBalance"-afwerking zorgt voor een chassis met glazen afwerking aan beide zijden en naadloze, stalen beschermingshoeken.Net zoals de meeste Sony-smartphones is ook de Xperia M5 stof- en waterbestendig. Je kunt hem bijvoorbeeld in de regen gebruiken, of afspoelen onder een kraan, maar je kunt het apparaat niet onder water gebruiken. De usb-poort heeft geen klepje en moet volledig droog zijn voor je de smartphone weer oplaadt.De vaste 2.600 mAh accu van de Xperia M5 houdt het volgens Sony twee dagen uit, maar het bedrijf is wel onduidelijk over hoe het dit gemeten heeft. Het enige wat in het persbericht hierover wordt vermeld is dat de levensduur van de batterij getest werd "volgens het AB smartphonegebruikprofiel van Sony Mobile Communications, welke in september 2014 is gedefinieerd ter vertegenwoordiging van de doorsnee actieve conditie van de smartphonegebruiker." Maar goed, laten we het erop houden dat de batterij het in elk geval erg lang uithoudt op een volle lading.Op de voorzijde heeft de Xperia M5 een selfiecam van 13 megapixel met autofocus en Full HD video-opname. Aan de achterkant is er een 21,5 megapixel camera met 5x digitale zoom die volgens Sony niettemin inzoomt zonder kwaliteit te verliezen. De hybride autofocus maakt in een kwart seconde foto's en video's in 4K.De smartphone wordt aangedreven door een 64-bits MediaTek Helio X10 2 GHz octacore processor en 3 GB RAM. De opslagruimte van 16 GB kun je uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 200 GB.De Sony Xperia M5 Android-smartphone is vanaf midden februari verkrijgbaar in zwart, wit en goud voor een adviesprijs van 399 euro.Bron: www.diskidee.be