De nieuwe Handycam NEX-VG20 Full HD camcorder met verwisselbare lezen biedt betere video- en audiokwaliteit en kreeg een beter ergonomisch design dan zijn voorganger.

De Handycam NEX-VG10, waarvan je hier een review kan lezen, was Sony's eerste Handycam Full HD camcorder met het verwisselbare E-mount lenssysteem. Met de NEX-VG20 kondigt de fabrikant nu een update aan. De camcorder registreert video en foto op een 16,1 megapixel Exmor APS HD CMOS sensor die AVCHD Full HD video in 50p en 25p (progressive) modes ondersteunt. Beelden opgenomen met 25p framesnelheid kan je verbeteren met de Cinema Tone Gamma en Cinema Tone Colour functies.

De NEX-VG20 is uitgerust met een Quad Capsule Spatial Array microfoon die stereo en 5.1-kanaals Surround Sound kan opnemen. De camcorder heeft een nieuwe handgreep en nieuwe functietoetsen. Het scherm is een 3-inch (7,5 cm) Xtra Fine LCD touchscherm met Tru-Black technologie.

Sony biedt met zeven objectieven nu ook een bredere keuze aan E-mount-lenzen en met de optionele LA-EA2 lensadapter kan je ook de A-mount-lenzen gebruiken met de VG20. De Sony Handycam NEX-VG20 zal in november te koop zijn. De prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Handycam NEX-VG20 Full HD camcorder met verwisselbare lezen biedt betere video- en audiokwaliteit en kreeg een beter ergonomisch design dan zijn voorganger. De Handycam NEX-VG10, waarvan je hier een review kan lezen, was Sony's eerste Handycam Full HD camcorder met het verwisselbare E-mount lenssysteem. Met de NEX-VG20 kondigt de fabrikant nu een update aan. De camcorder registreert video en foto op een 16,1 megapixel Exmor APS HD CMOS sensor die AVCHD Full HD video in 50p en 25p (progressive) modes ondersteunt. Beelden opgenomen met 25p framesnelheid kan je verbeteren met de Cinema Tone Gamma en Cinema Tone Colour functies. De NEX-VG20 is uitgerust met een Quad Capsule Spatial Array microfoon die stereo en 5.1-kanaals Surround Sound kan opnemen. De camcorder heeft een nieuwe handgreep en nieuwe functietoetsen. Het scherm is een 3-inch (7,5 cm) Xtra Fine LCD touchscherm met Tru-Black technologie. Sony biedt met zeven objectieven nu ook een bredere keuze aan E-mount-lenzen en met de optionele LA-EA2 lensadapter kan je ook de A-mount-lenzen gebruiken met de VG20. De Sony Handycam NEX-VG20 zal in november te koop zijn. De prijs werd niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be