De Samsung Galaxy Xcover smartphone is nu ook te koop in een wielrennerseditie met fietshouder en een speciale wielerapp.

Samsungs Galaxy Xcover (S5690) is een smartphone die voldoet aan de IP67-norm, wat betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen. Hij is bedoeld voor mensen met een actieve levensstijl. De Xcover heeft een 800 Mhz processor en gebruikt Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Het 3,65-inch touchscherm is een krasbestendig Gorilla Glass-scherm dat vier tot vijf keer sterker is dan normaal glas.

Samsung brengt nu een versie van de Galaxy Xcover op de markt die bedoeld is voor wielertoeristen. In de Cycle Edition krijg je er een fietshouder bij om de Galaxy Xcover op het stuur van je (race)fiets vast te klikken. Het Gentse bedrijf In the Pocket ontwikkelde en installeerde voor deze uitvoering ook een speciale wielerapp. Daarmee kan je heel wat belangrijke wielerwedstrijden tot in de kleinste details narijden via een uitgestippeld parcours.

De Cyclo app houdt je prestaties bij en vergelijkt ze met die van je favoriete renners uit het Lotto Belisol-team. Maar je kan ook je eigen parcours uitstippelen en je prestaties achteraf meteen delen met vrienden op Facebook. Dankzij de kalender in de wielerapp hoef je ook geen enkele wielerwedstrijd meer te missen.

De Samsung Galaxy XCover Cycle Edition Android smartphone is vanaf begin mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 269 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung Galaxy Xcover smartphone is nu ook te koop in een wielrennerseditie met fietshouder en een speciale wielerapp. Samsungs Galaxy Xcover (S5690) is een smartphone die voldoet aan de IP67-norm, wat betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen. Hij is bedoeld voor mensen met een actieve levensstijl. De Xcover heeft een 800 Mhz processor en gebruikt Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Het 3,65-inch touchscherm is een krasbestendig Gorilla Glass-scherm dat vier tot vijf keer sterker is dan normaal glas. Samsung brengt nu een versie van de Galaxy Xcover op de markt die bedoeld is voor wielertoeristen. In de Cycle Edition krijg je er een fietshouder bij om de Galaxy Xcover op het stuur van je (race)fiets vast te klikken. Het Gentse bedrijf In the Pocket ontwikkelde en installeerde voor deze uitvoering ook een speciale wielerapp. Daarmee kan je heel wat belangrijke wielerwedstrijden tot in de kleinste details narijden via een uitgestippeld parcours. De Cyclo app houdt je prestaties bij en vergelijkt ze met die van je favoriete renners uit het Lotto Belisol-team. Maar je kan ook je eigen parcours uitstippelen en je prestaties achteraf meteen delen met vrienden op Facebook. Dankzij de kalender in de wielerapp hoef je ook geen enkele wielerwedstrijd meer te missen. De Samsung Galaxy XCover Cycle Edition Android smartphone is vanaf begin mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 269 euro. Bron: www.diskidee.be