De Sony High Power Audio GTK-XB7 draagbare speaker is uitgerust met twee grote woofers van 16 cm. De ingebouwde extra bass-functie maakt gebruik van Digital Signal Processor (DSP)-technologie.

Door Multi Layout kan de XB7 verticaal of horizontaal geplaatst worden. Een ingebouwde sensor schakelt automatisch de bovenste twee tweeters in bij horizontaal of verticaal gebruik. Dankzij de Speaker Add-functie kan je via Bluetooth een tweede XB7 aansluiten.

De GTK-XB7 is uitgerust met led-verlichting die zorgt voor een clubsfeer. De kleurrijke 3-wegsverlichting, strobes en speakerlights gaan aan en uit op het ritme van de muziek. Daarnaast kan je vanaf een smartphone of tablet dj-effecten toevoegen via de SongPal-app.

De XB7 ondersteunt Bluetooth-connectiviteit met NFC One-Touch. Een smartphone of tablet kan je ook via de usb-poort aansluiten, waardoor het mobiele apparaat ook wordt opgeladen. Er is ook een audio-invoer voor een mp3-speler of andere geluidsbron. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden.

De Sony GTK-XB7 Bluetooth speaker meet 32,6 x 65,0 x 34,0 cm en weegt 12 kg. De speaker is beschikbaar in zwarte, blauwe en rode uitvoering voor een adviesprijs van 350 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sony High Power Audio GTK-XB7 draagbare speaker is uitgerust met twee grote woofers van 16 cm. De ingebouwde extra bass-functie maakt gebruik van Digital Signal Processor (DSP)-technologie.Door Multi Layout kan de XB7 verticaal of horizontaal geplaatst worden. Een ingebouwde sensor schakelt automatisch de bovenste twee tweeters in bij horizontaal of verticaal gebruik. Dankzij de Speaker Add-functie kan je via Bluetooth een tweede XB7 aansluiten.De GTK-XB7 is uitgerust met led-verlichting die zorgt voor een clubsfeer. De kleurrijke 3-wegsverlichting, strobes en speakerlights gaan aan en uit op het ritme van de muziek. Daarnaast kan je vanaf een smartphone of tablet dj-effecten toevoegen via de SongPal-app.De XB7 ondersteunt Bluetooth-connectiviteit met NFC One-Touch. Een smartphone of tablet kan je ook via de usb-poort aansluiten, waardoor het mobiele apparaat ook wordt opgeladen. Er is ook een audio-invoer voor een mp3-speler of andere geluidsbron. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden.De Sony GTK-XB7 Bluetooth speaker meet 32,6 x 65,0 x 34,0 cm en weegt 12 kg. De speaker is beschikbaar in zwarte, blauwe en rode uitvoering voor een adviesprijs van 350 euro.Bron: www.diskidee.be