De robuuste Rugged USB-C drive van LaCie, een merk van Seagate Technology, is uiteraard compatibel met met de vorige versie van usb. Een usb 3.0/2.0 type A-adapter wordt meegeleverd.

De eveneens meegeleverde usb-c-kabel werkt zoals alle dergelijke kabels in beide richtingen. Je hoeft dus niet meer na te denken hoe je hem in je pc of laptop steekt. Eén kabel is voldoende om de schijf van stroom te voorzien. De schijf heeft geen aparte stroomkabel nodig.

Via usb-c zijn doorvoersnelheden tot 130 MB/s mogelijk. Deze externe schijf werkt zowel met pc als Mac. De LaCie Rugged USB-C is bestand tegen druppels, schokken, stof en regen volgens de IP54-specificatie.

De Rugged USB-C drive is verkrijgbaar in capaciteiten van 1 TB (149,99 euro), 2 TB (209,99 euro) en 4 TB (279,99 euro). LaCie geeft er twee jaar garantie op.

Bron: www.diskidee.be

De robuuste Rugged USB-C drive van LaCie, een merk van Seagate Technology, is uiteraard compatibel met met de vorige versie van usb. Een usb 3.0/2.0 type A-adapter wordt meegeleverd.De eveneens meegeleverde usb-c-kabel werkt zoals alle dergelijke kabels in beide richtingen. Je hoeft dus niet meer na te denken hoe je hem in je pc of laptop steekt. Eén kabel is voldoende om de schijf van stroom te voorzien. De schijf heeft geen aparte stroomkabel nodig.Via usb-c zijn doorvoersnelheden tot 130 MB/s mogelijk. Deze externe schijf werkt zowel met pc als Mac. De LaCie Rugged USB-C is bestand tegen druppels, schokken, stof en regen volgens de IP54-specificatie.De Rugged USB-C drive is verkrijgbaar in capaciteiten van 1 TB (149,99 euro), 2 TB (209,99 euro) en 4 TB (279,99 euro). LaCie geeft er twee jaar garantie op.Bron: www.diskidee.be