Libratone brengt zijn vorig jaar verschenen ZIPP en ZIPP Mini nu uit in een Copenhagen Edition met een cover van Italiaanse wol, een leren handvat en een stevige aluminium voet. Deze draadloze luidsprekers stralen het geluid 360° in het rond. Ze werken zowel via WiFi als via Bluetooth. Verder kun je zes speakers per ruimte met elkaar verbinden dankzij Libraton's SoundSpaces-technologie.

Deze draadloze speakers zijn compatible met Spotify Connect en Apple Music. Je kunt ze ook gebruiken om te telefoneren, dankzij de ingebouwde speakerphonefunctie. Verder hebben ze vijf voorgeprogrammeerde internetradiostations.

Alle functies zijn bestuurbaar op de speaker zelf of met de Libratone app, die gratis beschikbaar is in de Apple AppStore of Google Play. De batterij van de ZIPP en ZIPP Mini gaat acht à tien uur mee.

De speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red en Steel Blue. Je kunt extra wollen covers kopen in de kleuren Almond Brown en Icy Blue. Verder is de Copenhagen Edition compatibel met de Libratone CoolWave covers van de originele ZIPP en ZIPP Mini.

De Libratone ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition draadloze luidsprekers zijn vanaf medio februari online verkrijgbaar bij Libratone en liggen kort daarna ook in de winkel. Ze kosten respectievelijk 399 euro en 349 euro.

Bron: www.diskidee.be

Libratone brengt zijn vorig jaar verschenen ZIPP en ZIPP Mini nu uit in een Copenhagen Edition met een cover van Italiaanse wol, een leren handvat en een stevige aluminium voet. Deze draadloze luidsprekers stralen het geluid 360° in het rond. Ze werken zowel via WiFi als via Bluetooth. Verder kun je zes speakers per ruimte met elkaar verbinden dankzij Libraton's SoundSpaces-technologie.Deze draadloze speakers zijn compatible met Spotify Connect en Apple Music. Je kunt ze ook gebruiken om te telefoneren, dankzij de ingebouwde speakerphonefunctie. Verder hebben ze vijf voorgeprogrammeerde internetradiostations.Alle functies zijn bestuurbaar op de speaker zelf of met de Libratone app, die gratis beschikbaar is in de Apple AppStore of Google Play. De batterij van de ZIPP en ZIPP Mini gaat acht à tien uur mee.De speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red en Steel Blue. Je kunt extra wollen covers kopen in de kleuren Almond Brown en Icy Blue. Verder is de Copenhagen Edition compatibel met de Libratone CoolWave covers van de originele ZIPP en ZIPP Mini.De Libratone ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition draadloze luidsprekers zijn vanaf medio februari online verkrijgbaar bij Libratone en liggen kort daarna ook in de winkel. Ze kosten respectievelijk 399 euro en 349 euro.Bron: www.diskidee.be