Philips kondigt een nieuwe SoundBar home cinemaspeaker aan die films rechtstreeks van een tablet naar een tv kan streamen.

Philips heeft de Soundbar homecinemaspeaker CSS5123 uitgerust met de SimplyShare streamingfunctie en met Wifi zodat je content op je Android tablet, smartphone of op je computer kan bekijken op het grote scherm van je tv. Je kan de bestanden versturen vanaf een DLNA-compatibel toestel. En dankzij de geïntegreerde mediaspeler kun je ook vanaf een draagbare harde schijf of USB-stick mediabestanden weergeven.

De slank vormgegeven Soundbar kan je gewoon voor je tv plaatsen. Een draadloze subwoofer verzorgt het diepe basgeluid. Met Music iLink kan je snel schakelen tussen muziek- en filmweergave. De nieuwe Soundbar is compatibel met tv's, bd- en dvd-spelers, spelconsoles en mp3-spelers.

De Philips SoundBar CSS5123 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van 499,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Philips kondigt een nieuwe SoundBar home cinemaspeaker aan die films rechtstreeks van een tablet naar een tv kan streamen. Philips heeft de Soundbar homecinemaspeaker CSS5123 uitgerust met de SimplyShare streamingfunctie en met Wifi zodat je content op je Android tablet, smartphone of op je computer kan bekijken op het grote scherm van je tv. Je kan de bestanden versturen vanaf een DLNA-compatibel toestel. En dankzij de geïntegreerde mediaspeler kun je ook vanaf een draagbare harde schijf of USB-stick mediabestanden weergeven. De slank vormgegeven Soundbar kan je gewoon voor je tv plaatsen. Een draadloze subwoofer verzorgt het diepe basgeluid. Met Music iLink kan je snel schakelen tussen muziek- en filmweergave. De nieuwe Soundbar is compatibel met tv's, bd- en dvd-spelers, spelconsoles en mp3-spelers. De Philips SoundBar CSS5123 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van 499,99 euro. Bron: www.diskidee.be