De nieuwe devolo dLAN 500 AVtriple+ Powerline adapter is uitgerust met drie Gigabit poorten en een geïntegreerd stopcontact.

De nieuwe stroomnetadapter van devolo maakt deel uit van de dLAN 500 AV-serie Powerline adapters die een theoretische doorvoersnelheid tot 500 MBit/s bieden via een bestaand elektriciteitsnet in huis of kantoor. De nieuwe Powerline adapter heeft een geïntegreerde stopcontact en een geïntegreerde Gigabit-switch met drie netwerkaansluitingen.

Hierdoor is het mogelijk om meerdere apparaten in het netwerk te laten werken met de hoge bandbreedte. De dLAN 500 AVtriple+ kan op die manier bijvoorbeeld meerdere 3D-HD-streams simultaan doorsturen en ontvangen. Gegevens worden beveiligd met 128-Bit-AES-encryptie. De beveiliging kan je activeren met één druk op de encryptieknop.

De devolo dLAN 500 AVtriple+ is ook uitgerust met Dynamic PowerSave technologie die het stroomverbuik in stand-by met 90% vermindert, waardoor het verbruik volgens devolo slechts 0,5 watt bedraagt in stand-bymodus. Met de dLAN Cockpit software kan je het dLAN-netwerk beheren en configureren.

De devolo dLAN 500 AVtriple+ is vanaf eind oktober 2011 in de winkels verkrijgbaar als losse adapter of als starter kit. De Starter Kit bevat twee adapters (één dLAN 500 AVtriple+ en één dLAN 500 AVplus) en heeft een adviesprijs van 179,90 euro. De afzonderlijke adapter heeft een adviesprijs van 99,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe devolo dLAN 500 AVtriple+ Powerline adapter is uitgerust met drie Gigabit poorten en een geïntegreerd stopcontact. De nieuwe stroomnetadapter van devolo maakt deel uit van de dLAN 500 AV-serie Powerline adapters die een theoretische doorvoersnelheid tot 500 MBit/s bieden via een bestaand elektriciteitsnet in huis of kantoor. De nieuwe Powerline adapter heeft een geïntegreerde stopcontact en een geïntegreerde Gigabit-switch met drie netwerkaansluitingen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere apparaten in het netwerk te laten werken met de hoge bandbreedte. De dLAN 500 AVtriple+ kan op die manier bijvoorbeeld meerdere 3D-HD-streams simultaan doorsturen en ontvangen. Gegevens worden beveiligd met 128-Bit-AES-encryptie. De beveiliging kan je activeren met één druk op de encryptieknop. De devolo dLAN 500 AVtriple+ is ook uitgerust met Dynamic PowerSave technologie die het stroomverbuik in stand-by met 90% vermindert, waardoor het verbruik volgens devolo slechts 0,5 watt bedraagt in stand-bymodus. Met de dLAN Cockpit software kan je het dLAN-netwerk beheren en configureren. De devolo dLAN 500 AVtriple+ is vanaf eind oktober 2011 in de winkels verkrijgbaar als losse adapter of als starter kit. De Starter Kit bevat twee adapters (één dLAN 500 AVtriple+ en één dLAN 500 AVplus) en heeft een adviesprijs van 179,90 euro. De afzonderlijke adapter heeft een adviesprijs van 99,90 euro.Bron: www.diskidee.be