SuperSpeed harde schijf van Apacer

Apacer introduceert een nieuwe draagbare externe harde schijf met de snelle usb 3.0-interface.

Apacer introduceert een nieuwe draagbare externe harde schijf met de snelle usb 3.0-interface.


De nieuwe Apacer AC230 SuperSpeed externe harde schijf is uitgevoerd in grafietzwart en leverbaar met een opslagcapaciteit van 500, 640 of 750 GB. Het is een compact en lichtgewicht model (124 x 80 x 14 mm en 143 g) dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt.


De harde schijf biedt een leessnelheid tot 92 MB en een schrijfsnelheid tot 85 MB per seconde. Een HD-videobestand van 20 GB kopieëren kan op die manier binnen 4 minuten. Met een usb 2.0-harde schijf zou dit circa 12 minuten duren. De externe harde schijf is ook volledig compatibel met usb 2.0. Een tweekleurige LED toont of de gegevensoverdracht gebeurt met usb 2.0 (rood) of 3.0 (blauw).


De Apacer AC230 usb 3.0 externe harde schijf heeft ook een functie ingebouwd voor intelligent energiebeheer die automatisch samenwerkt met het besturingssysteem van de computer. Als de harde schijf 10 minuten niet gebruikt is, schakelt de Apacer AC230 automatisch over op de energiespaarstand.


Met de back-upfunctie kan de Apacer AC230 met één muisklik een back-up maken van persoonlijke gegevens en mediabestanden. Met het meegeleverde programma PCClone EX Lite kan je instellen hoe de back-ups moeten gebeuren. De prijzen van de van de verschillende versies van de Apacer AC230 usb 3.0 externe harde schijf werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content