De nieuwe Razer Nommo Pro gaming speakerset bestaat uit twee satellietspeakers op een voet en een subwoofer in een zwarte uitvoering.

De twee satellietspeakers hebben een cilindervormige behuizing met een 3-inch midrange driver waarop een 0,8-inch tweeter is gemonteerd in een kleinere cilinder.

De cilincervormige subwoofer is uitgerust met een 6-inch omlaag gerichte driver. De 2.1 speakerset heeft een frequentiebereik van 35hz tot 20.000hz en biedt een vermogen van 80 watt.

De speakerset is door THX geoptimaliseerd om het volledige potentieel te benutten en ondersteunt Dolby Virtual Surround Sound technologie.

De Razer Nommo Pro is uitgerust met een usb-, een hoofdtelefoon- en optische aansluiting. De speakerset ondersteunt ook Bluetooth 4.2.

Volume en speakerbalans van de speakerset kan je regelen via een bedrade afstandsbediening.

De speakers ondersteunen ook de Razer Chroma programmeerbare kleurenverlichting die je kan aanpassen via Razer Synapse software of de Nommo Pro-app.

De Razer Nommo Pro 2.1 luidsprekerset heeft een adviesprijs van 499,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Razer Nommo Pro gaming speakerset bestaat uit twee satellietspeakers op een voet en een subwoofer in een zwarte uitvoering. De twee satellietspeakers hebben een cilindervormige behuizing met een 3-inch midrange driver waarop een 0,8-inch tweeter is gemonteerd in een kleinere cilinder.De cilincervormige subwoofer is uitgerust met een 6-inch omlaag gerichte driver. De 2.1 speakerset heeft een frequentiebereik van 35hz tot 20.000hz en biedt een vermogen van 80 watt.De speakerset is door THX geoptimaliseerd om het volledige potentieel te benutten en ondersteunt Dolby Virtual Surround Sound technologie.De Razer Nommo Pro is uitgerust met een usb-, een hoofdtelefoon- en optische aansluiting. De speakerset ondersteunt ook Bluetooth 4.2.Volume en speakerbalans van de speakerset kan je regelen via een bedrade afstandsbediening.De speakers ondersteunen ook de Razer Chroma programmeerbare kleurenverlichting die je kan aanpassen via Razer Synapse software of de Nommo Pro-app.De Razer Nommo Pro 2.1 luidsprekerset heeft een adviesprijs van 499,99 euro.Bron: www.diskidee.be