Met Corel MotionStudio 3D kan je visuele effecten toevoegen aan je videoproducties. Het programma kan effecten in real-time toepassen en weergegeven.

Corel MotionStudio 3D is een softwarepakket voor het maken van titels en animaties in 3D. Naast videoproductie is MotionStudio 3D ook geschikt voor ontwerpers die 3D-afbeeldingen willen maken voor print, het web of in Flash-animaties.

Met de software kan je onder meer titels maken door tekst te laten stuiteren, draaien of exploderen. Je kan ook 3D-projecten maken of verfraaien door realistische bewegingsvervaging of belichting toe te voegen, of door deeltjeseffecten toe te voegen in de vorm van vuur, rook of sneeuw.

Is je videoproject voltooid, dan kan je je creatie rechtstreeks exporteren naar Corel VideoStudio Pro X4 of andere software voor videobewerking. Corel MotionStudio 3D ondersteunt zowel vector- als rasterindelingen die worden gebruikt in populaire beeldbewerkingsprogramma's.

Corel MotionStudio 3D is verkrijgbaar als download op www.corel.nl in verschillende talen waaronder Nederlands voor 89,99 euro. Geregistreerde gebruikers van Corel VideoStudio Pro X4 komen in aanmerking voor de speciale prijs van 79,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met Corel MotionStudio 3D kan je visuele effecten toevoegen aan je videoproducties. Het programma kan effecten in real-time toepassen en weergegeven. Corel MotionStudio 3D is een softwarepakket voor het maken van titels en animaties in 3D. Naast videoproductie is MotionStudio 3D ook geschikt voor ontwerpers die 3D-afbeeldingen willen maken voor print, het web of in Flash-animaties. Met de software kan je onder meer titels maken door tekst te laten stuiteren, draaien of exploderen. Je kan ook 3D-projecten maken of verfraaien door realistische bewegingsvervaging of belichting toe te voegen, of door deeltjeseffecten toe te voegen in de vorm van vuur, rook of sneeuw. Is je videoproject voltooid, dan kan je je creatie rechtstreeks exporteren naar Corel VideoStudio Pro X4 of andere software voor videobewerking. Corel MotionStudio 3D ondersteunt zowel vector- als rasterindelingen die worden gebruikt in populaire beeldbewerkingsprogramma's. Corel MotionStudio 3D is verkrijgbaar als download op www.corel.nl in verschillende talen waaronder Nederlands voor 89,99 euro. Geregistreerde gebruikers van Corel VideoStudio Pro X4 komen in aanmerking voor de speciale prijs van 79,99 euro. Bron: www.diskidee.be