Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 is een draadloos toetsenbord met ingebouwd touchpad voor gebruik op afstand.

Het nieuwe draadloze toetsenbord van Logitech richt zich tot mensen die hun laptop koppelen aan hun tv om zo multimediabestanden te bekijken of berichten te maken op een groter scherm. De Logitech Wireless Touch Keyboard K400 heeft een bereik van ruim tien meter volgens de fabrikant.

Je dient de meegeleverde Unifying-ontvanger in een vrije usb-poort van de laptop of pc te steken om van op afstand met het toetsenbord te kunnen werken. De kleine Unifying-ontvanger werkt met de 2,4 GHz draadloze standaard en je kan er, behalve het K400 toetsenbord, nog vijf andere Logitech apparaten draadloos mee aansluiten.

De toetsen hebben geen achtergronderlichting, maar volgens Logitech zijn ze ook in het halfdonker goed te lezen door de heldere witte letters. Het ingebouwde touchpad is 3,5 inch of circa negent centimer groot. De batterijen hebben een levensduur van minimaal één jaar.

Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 draadloos toetsenbord met touchpad heeft een adviesprijs van 39,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 is een draadloos toetsenbord met ingebouwd touchpad voor gebruik op afstand. Het nieuwe draadloze toetsenbord van Logitech richt zich tot mensen die hun laptop koppelen aan hun tv om zo multimediabestanden te bekijken of berichten te maken op een groter scherm. De Logitech Wireless Touch Keyboard K400 heeft een bereik van ruim tien meter volgens de fabrikant. Je dient de meegeleverde Unifying-ontvanger in een vrije usb-poort van de laptop of pc te steken om van op afstand met het toetsenbord te kunnen werken. De kleine Unifying-ontvanger werkt met de 2,4 GHz draadloze standaard en je kan er, behalve het K400 toetsenbord, nog vijf andere Logitech apparaten draadloos mee aansluiten. De toetsen hebben geen achtergronderlichting, maar volgens Logitech zijn ze ook in het halfdonker goed te lezen door de heldere witte letters. Het ingebouwde touchpad is 3,5 inch of circa negent centimer groot. De batterijen hebben een levensduur van minimaal één jaar. Het Logitech Wireless Touch Keyboard K400 draadloos toetsenbord met touchpad heeft een adviesprijs van 39,99 euro.Bron: www.diskidee.be