Het Cherry MX Board 1.0 mechanische toetsenbord combineert MX-switches in verschillende varianten en de HighSpeed-technologie. Elke switch heeft volgens de fabrikant een levensduur van 50 miljoen aanslagen zonder verlies van invoerkwaliteit.

De HighSpeed-technologie maakt een zeer snelle herkenning van aanslagen mogelijk. Anti-ghosting en full N-key rollover zorgen voor een foutloze herkenning van toetsaanslagen, zelfs wanneer meerdere toetsen tegelijkertijd worden aangeslagen.

Het Cherry MX Board 1.0 toetsenbord heeft een witte, dimbare backlight met verschillende lichteffecten ingebouwd en is voorzien van een verlichte usb-connector.

De voetjes kunnen in drie standen worden versteld en het toestenbord heeft een een afneembare polssteun.

Het Cherry MX Board 1.0 toetsenbord is beschikbaar met MX Silent Red en MX Brown-switches voor een adviesprijs van 90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Cherry MX Board 1.0 mechanische toetsenbord combineert MX-switches in verschillende varianten en de HighSpeed-technologie. Elke switch heeft volgens de fabrikant een levensduur van 50 miljoen aanslagen zonder verlies van invoerkwaliteit.De HighSpeed-technologie maakt een zeer snelle herkenning van aanslagen mogelijk. Anti-ghosting en full N-key rollover zorgen voor een foutloze herkenning van toetsaanslagen, zelfs wanneer meerdere toetsen tegelijkertijd worden aangeslagen.Het Cherry MX Board 1.0 toetsenbord heeft een witte, dimbare backlight met verschillende lichteffecten ingebouwd en is voorzien van een verlichte usb-connector.De voetjes kunnen in drie standen worden versteld en het toestenbord heeft een een afneembare polssteun.Het Cherry MX Board 1.0 toetsenbord is beschikbaar met MX Silent Red en MX Brown-switches voor een adviesprijs van 90 euro.Bron: www.diskidee.be