De nieuwe versie van TomTom's app voor Apple iPhone en iPad heeft een verbeterde gebruikersinterface en is geoptimaliseerd voor het scherm van de iPad.

Met versie 1.9 van deze navigatie-app kan je met een scherpere weergave navigeren op de iPad. De nieuwe versie is volledig compatibel met Apple's nieuwe iOS5 besturingssysteem. De TomTom App voor iPhone/iPad versie 1.9 komt ook met de nieuwste kaartversie. Die bevat updates van wegen en geeft nauwkeurigere informatie over vaste flitsers. Ook bevat ze geactualiseerde nuttige plaatsen.

De kaarten worden lokaal geïnstalleerd zodat je kunt navigeren zonder gsm-bereik of data-abonnement. De extra schermruimte van de iPad laat nieuwe functies toe, zoals de mogelijkheid om op het scherm tegelijk geavanceerde rijstrookaanwijzingen en navigatie-instructies te zien. Bestuurders kunnen ook overal in de app via één vingerdruk terugkeren naar het navigeren en toegang krijgen tot andere opties.

Bestaande abonnees van TomTom HD Traffic en Flitsers kunnen zonder extra kosten hun abonnement tussen hun iPhone en iPad wisselen. Hiermee kunnen alle TomTom navigatiefunctionaliteiten op de iPad gebruikt worden. (HD Traffic en Flitser meldingen zijn compatibel met iPhone 3G/3GS/4, iPad WiFi + 3G modellen.)

TomTom App voor iPhone/iPad 1.9 is nu beschikbaar vanaf 59,99 euro voor de versie met kaarten van de Benelux. Bestaande TomTom app gebruikers kunnen de nieuwste versie gratis op hun iPad downloaden.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe versie van TomTom's app voor Apple iPhone en iPad heeft een verbeterde gebruikersinterface en is geoptimaliseerd voor het scherm van de iPad. Met versie 1.9 van deze navigatie-app kan je met een scherpere weergave navigeren op de iPad. De nieuwe versie is volledig compatibel met Apple's nieuwe iOS5 besturingssysteem. De TomTom App voor iPhone/iPad versie 1.9 komt ook met de nieuwste kaartversie. Die bevat updates van wegen en geeft nauwkeurigere informatie over vaste flitsers. Ook bevat ze geactualiseerde nuttige plaatsen. De kaarten worden lokaal geïnstalleerd zodat je kunt navigeren zonder gsm-bereik of data-abonnement. De extra schermruimte van de iPad laat nieuwe functies toe, zoals de mogelijkheid om op het scherm tegelijk geavanceerde rijstrookaanwijzingen en navigatie-instructies te zien. Bestuurders kunnen ook overal in de app via één vingerdruk terugkeren naar het navigeren en toegang krijgen tot andere opties. Bestaande abonnees van TomTom HD Traffic en Flitsers kunnen zonder extra kosten hun abonnement tussen hun iPhone en iPad wisselen. Hiermee kunnen alle TomTom navigatiefunctionaliteiten op de iPad gebruikt worden. (HD Traffic en Flitser meldingen zijn compatibel met iPhone 3G/3GS/4, iPad WiFi + 3G modellen.) TomTom App voor iPhone/iPad 1.9 is nu beschikbaar vanaf 59,99 euro voor de versie met kaarten van de Benelux. Bestaande TomTom app gebruikers kunnen de nieuwste versie gratis op hun iPad downloaden. Bron: www.diskidee.be