De nieuwe NAS (Network Attached Storage) server van TRENDnet is uitgerust met twee baaien voor 3,5-inch SATA harde schijven. De TN-200 NAS kan twee harde schijven van maximum 4 TB bevatten en zo tot 8 TB aan data opslaan. De NAS server is uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en een USB-poort.

De TRENDnet TN-200 kan gelijktijdig HD-video's en muziek afspelen van DLNA gecertificeerde Smart TV's, mediaspelers en gameconsoles. Een iTunes server biedt de mogelijkheid een grote iTunes-bibliotheek te delen via het netwerk.

De TN-200 biedt met Back-up Center de mogelijkheid back-ups te maken van bestanden. Je kan back-ups ook programmeren en de NAS ondersteunt tevens Apple Time Machine. De TN-200 heeft een One-Touch USB-knop om automatisch een back-up te maken van de inhoud van een aangesloten USB-apparaat. Met Download Center programmeer je downloads van websites, BitTorrent of een FTP site.

De TRENDnet TN-200 NAS biedt ook mogelijkheden om energie te besparen. Je kan een weekplanning opstellen wanneer het apparaat in slaapstand moet vallen. Volgens de fabrikant bedraagt het maximale stroomverbruik 26 watt. De NAS meet 52 x 105 x 185 mm.

De TRENDnet TN-200 NAS heeft een adviesprijs van 159,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe NAS (Network Attached Storage) server van TRENDnet is uitgerust met twee baaien voor 3,5-inch SATA harde schijven. De TN-200 NAS kan twee harde schijven van maximum 4 TB bevatten en zo tot 8 TB aan data opslaan. De NAS server is uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en een USB-poort. De TRENDnet TN-200 kan gelijktijdig HD-video's en muziek afspelen van DLNA gecertificeerde Smart TV's, mediaspelers en gameconsoles. Een iTunes server biedt de mogelijkheid een grote iTunes-bibliotheek te delen via het netwerk. De TN-200 biedt met Back-up Center de mogelijkheid back-ups te maken van bestanden. Je kan back-ups ook programmeren en de NAS ondersteunt tevens Apple Time Machine. De TN-200 heeft een One-Touch USB-knop om automatisch een back-up te maken van de inhoud van een aangesloten USB-apparaat. Met Download Center programmeer je downloads van websites, BitTorrent of een FTP site. De TRENDnet TN-200 NAS biedt ook mogelijkheden om energie te besparen. Je kan een weekplanning opstellen wanneer het apparaat in slaapstand moet vallen. Volgens de fabrikant bedraagt het maximale stroomverbruik 26 watt. De NAS meet 52 x 105 x 185 mm. De TRENDnet TN-200 NAS heeft een adviesprijs van 159,99 euro.Bron: www.diskidee.be