Verschillende functies maken de Samsung 8-serie Crystal Design full-hd lcd-tv's tot echte mediacenters. De serie omvat tv's van 40, 46 en 52 inch. De nieuwe tv's zijn met 44,4 mm de helft zo diep als de voorgaande modellen.

De LCD-tv's uit Samsung's 8-serie zijn uitgerust met Full HD 100 Hz Motion Plus-technologie die beeldvervaging bij snel opeenvolgende beelden tegengaat. De Ultra Clear Panel-technologie maakt zwarttinten levensecht en zorgt voor hoge contrastratio's. Met WISELINK Pro sluit je via een USB 2.0-verbinding apparaten op de tv aan. Dat kan gaan om camcorders, MP3-spelers of digitale camera's. Via de tv kun je foto's, video's en muziek opzoeken, bekijken of afspelen. De LCD-tv's uit de 8-serie zijn ook DLNA (Digital Living Network Alliance)-ready, om content van pc's of andere elektronische apparaten te kunnen weergeven. De Content Library bevat entertainment die is opgeslagen op het Flash-geheugen van de tv, zoals een 'art gallery', recepten en fitnesslessen tot spelletjes voor kinderen. Deze LCD-tv's hebben een vereenvoudigde gebruikersinterface waarmee je data kunt beheren die op externe geheugens staat. Met de 'wheel key'-afstandsbediening kun je de Smart Content Manager oproepen of een overzicht opvragen van vaak bekeken zenders. De tv's uit de 8-serie hebben nog een tweede afstandsbediening in de vorm van een gladde kiezelsteen.

Bron: www.diskidee.be

Verschillende functies maken de Samsung 8-serie Crystal Design full-hd lcd-tv's tot echte mediacenters. De serie omvat tv's van 40, 46 en 52 inch. De nieuwe tv's zijn met 44,4 mm de helft zo diep als de voorgaande modellen. De LCD-tv's uit Samsung's 8-serie zijn uitgerust met Full HD 100 Hz Motion Plus-technologie die beeldvervaging bij snel opeenvolgende beelden tegengaat. De Ultra Clear Panel-technologie maakt zwarttinten levensecht en zorgt voor hoge contrastratio's. Met WISELINK Pro sluit je via een USB 2.0-verbinding apparaten op de tv aan. Dat kan gaan om camcorders, MP3-spelers of digitale camera's. Via de tv kun je foto's, video's en muziek opzoeken, bekijken of afspelen. De LCD-tv's uit de 8-serie zijn ook DLNA (Digital Living Network Alliance)-ready, om content van pc's of andere elektronische apparaten te kunnen weergeven. De Content Library bevat entertainment die is opgeslagen op het Flash-geheugen van de tv, zoals een 'art gallery', recepten en fitnesslessen tot spelletjes voor kinderen. Deze LCD-tv's hebben een vereenvoudigde gebruikersinterface waarmee je data kunt beheren die op externe geheugens staat. Met de 'wheel key'-afstandsbediening kun je de Smart Content Manager oproepen of een overzicht opvragen van vaak bekeken zenders. De tv's uit de 8-serie hebben nog een tweede afstandsbediening in de vorm van een gladde kiezelsteen. Bron: www.diskidee.be