Imation, fabrikant van verwisselbare opslagmedia, brengt een superslanke draagbare harde schijf op de markt die luistert naar de naam Apollo.

De Apollo Portable Hard Drive van Imation is een 2,5-inch draagbare harde schijf die beschikbaar is in versies met verschillende capaciteiten: 160 GB, 250 GB en 320 GB. De kast is diepzwart en afgewerkt met details in chroom. Je kan de Apollo gebruiken op een pc of Mac en dit zowel voor desktops als notebooks. De harde schijf werkt zonder batterijen of externe stroomtoevoer. Via een blauw led-lampje kan je zien wanneer de schijf gegevens aan het uitwisselen is. Imation levert Total Media Backup-software mee, zodat je vlot reservekopieën van je bestanden kunt maken. Back-ups maken, synchroniseren en herstellen doe je met één muisklik volgens de fabrikant. Imation?s Apollo Portable Hard Drive is verkrijgbaar bij de erkende verkopers. De adviesprijzen bedragen 121,60 euro voor 160 GB, 164,45 euro voor 250 GB en 218,66 euro voor 320 GB.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Imation, fabrikant van verwisselbare opslagmedia, brengt een superslanke draagbare harde schijf op de markt die luistert naar de naam Apollo. De Apollo Portable Hard Drive van Imation is een 2,5-inch draagbare harde schijf die beschikbaar is in versies met verschillende capaciteiten: 160 GB, 250 GB en 320 GB. De kast is diepzwart en afgewerkt met details in chroom. Je kan de Apollo gebruiken op een pc of Mac en dit zowel voor desktops als notebooks. De harde schijf werkt zonder batterijen of externe stroomtoevoer. Via een blauw led-lampje kan je zien wanneer de schijf gegevens aan het uitwisselen is. Imation levert Total Media Backup-software mee, zodat je vlot reservekopieën van je bestanden kunt maken. Back-ups maken, synchroniseren en herstellen doe je met één muisklik volgens de fabrikant. Imation?s Apollo Portable Hard Drive is verkrijgbaar bij de erkende verkopers. De adviesprijzen bedragen 121,60 euro voor 160 GB, 164,45 euro voor 250 GB en 218,66 euro voor 320 GB. Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots