Y-cam is een Britse leverancier van beveiligingscamera's die zowel draadloos als via ethernet met het internet verbonden kunnen worden.

Het bedrijf brengt een hele reeks camera's op de markt die inzetbaar zijn voor de bewaking van huis, tuin of kantoor. Standaard zijn alle Y-cam beveiligingscamera's uitgerust met bewegingsdetectie. Je kan tot vier verschillende zones instellen. Als de camera een beweging waarneemt in één van die zones kan je het apparaat een waarschuwing per mail laten versturen.

De beveiligingscamera's kan je zowel bedraad als draadloos met het internet verbinden. Sommige camera's zijn ook geschikt voor gebruik 's nachts.Voor het opslaan van de videobeelden kan je SD geheugenkaarten gebruiken of je kan de beveiligingscamera's aansluiten op een NAS.

Enkele modellen uit het gamma zijn onder meer de Y-cam White S, een indoor dagcamera, de Y-cam Black S, die ontworpen is voor dag en nachtregistratie. De Y-cam Bullet is een echte dag/nacht beveiligingscamera voor binnen en buiten met infraroodnachtzicht, met WiFi, Ethernet, 2-weg audio en een sleuf voor een micro SD-kaart. Datatransfer kan gebeuren via een Ethernet kabel of draadloos.

De Y-cam Eyeball is dan weer een domecamera met Push and Point technologie zodat je deze camera kan richten zonder schroeven los te hoeven draaien. Voor een volledig overzicht met prijzen verwijzen we je naar deze pagina.

Bron: www.diskidee.be

Y-cam is een Britse leverancier van beveiligingscamera's die zowel draadloos als via ethernet met het internet verbonden kunnen worden. Het bedrijf brengt een hele reeks camera's op de markt die inzetbaar zijn voor de bewaking van huis, tuin of kantoor. Standaard zijn alle Y-cam beveiligingscamera's uitgerust met bewegingsdetectie. Je kan tot vier verschillende zones instellen. Als de camera een beweging waarneemt in één van die zones kan je het apparaat een waarschuwing per mail laten versturen. De beveiligingscamera's kan je zowel bedraad als draadloos met het internet verbinden. Sommige camera's zijn ook geschikt voor gebruik 's nachts.Voor het opslaan van de videobeelden kan je SD geheugenkaarten gebruiken of je kan de beveiligingscamera's aansluiten op een NAS. Enkele modellen uit het gamma zijn onder meer de Y-cam White S, een indoor dagcamera, de Y-cam Black S, die ontworpen is voor dag en nachtregistratie. De Y-cam Bullet is een echte dag/nacht beveiligingscamera voor binnen en buiten met infraroodnachtzicht, met WiFi, Ethernet, 2-weg audio en een sleuf voor een micro SD-kaart. Datatransfer kan gebeuren via een Ethernet kabel of draadloos. De Y-cam Eyeball is dan weer een domecamera met Push and Point technologie zodat je deze camera kan richten zonder schroeven los te hoeven draaien. Voor een volledig overzicht met prijzen verwijzen we je naar deze pagina.Bron: www.diskidee.be