De nieuwe RIG 700-serie gaming headsets van Plantronics wegen 241 gram. Ze zijn uitgerust met 40 mm-drivers met baspijpen die volgens de fabrikant zorgen voor een helder, krachtig geluid met een stevige bas en uitgesproken middentonen. Ze hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz.

De headsets werken draadloos en hebben een bereid tot 10 meter. Ze hebben een afneembare microfoon met ruisonderdrukking.

Met de spel-/chat-balansknop kan je de mix van hoge en lage tonen afstemmen op je eigen voorkeur. De knop bedien je via de oorschelp.

De opgeladen batterij is goed voor tot twaalf uur gameplay.

De RIG 700-serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De HX- en HD-uitvoering ondersteunen Windows Sonic surround.

De Plantronics RIG 700 HS (PlayStation), RIG 700 HD (pc) en RIG 700 HX (Xbox) hebben een adviesprijs van 129,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe RIG 700-serie gaming headsets van Plantronics wegen 241 gram. Ze zijn uitgerust met 40 mm-drivers met baspijpen die volgens de fabrikant zorgen voor een helder, krachtig geluid met een stevige bas en uitgesproken middentonen. Ze hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz.De headsets werken draadloos en hebben een bereid tot 10 meter. Ze hebben een afneembare microfoon met ruisonderdrukking.Met de spel-/chat-balansknop kan je de mix van hoge en lage tonen afstemmen op je eigen voorkeur. De knop bedien je via de oorschelp.De opgeladen batterij is goed voor tot twaalf uur gameplay.De RIG 700-serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De HX- en HD-uitvoering ondersteunen Windows Sonic surround.De Plantronics RIG 700 HS (PlayStation), RIG 700 HD (pc) en RIG 700 HX (Xbox) hebben een adviesprijs van 129,99 euro.Bron: www.diskidee.be