De Labs Wiretape van fabrikant Scyse Labs is een superdun bekabelingssysteem voor diverse audio/video- en multimediatoepassingen.

De bekabeling van een home cinemasysteem of andere audio/video-apparatuur op een bevredigende manier wegwerken is vaak geen sinecure. Je kan de kabels wegstoppen achter meubels, onder een tapijt of ze desnods in de muur slijpen. Scyse Labs biedt met het Labs Wiretape bekabelingssysteem een elegantere oplossing.

De 'kabels' bestaan uit een grijze transparante tape die slechts 0,16 mm dun is. Je kunt de gewenste stekker gewoon vastklikken op deze tape. De Labs Wiretape is beschikbaar met verschillende aansluitingen: HDMI (type 1.4), Ethernet (RJ45 1 Gbps en 100 Mbps), RCA Audio stereo en video, Coax (enkel en dubbel), telefoon (RJ11) en VGA.

De ultraplatte en plooibare tape is leverbaar in rollen van 3, 5 of 10 meter in twee soorten: met een bedrading van vijf lijnen of achttien lijnen. De kabeltape is eenvoudig op de gewenste lengte te knippen. De Labs Wiretape kan je vastlijmen en vervolgens afdekken met behangpapier of verf. Ook onder een tapijt zal hij minder opvallen dan de traditionele bekabeling.

De Scyse Labs Wiretape is verkrijgbaar vanaf eind november. Prijzen variëren van 39,99 euro tot 69,99 euro afhankelijk van lengte en aansluiting.

Bron: www.diskidee.be

De Labs Wiretape van fabrikant Scyse Labs is een superdun bekabelingssysteem voor diverse audio/video- en multimediatoepassingen. De bekabeling van een home cinemasysteem of andere audio/video-apparatuur op een bevredigende manier wegwerken is vaak geen sinecure. Je kan de kabels wegstoppen achter meubels, onder een tapijt of ze desnods in de muur slijpen. Scyse Labs biedt met het Labs Wiretape bekabelingssysteem een elegantere oplossing. De 'kabels' bestaan uit een grijze transparante tape die slechts 0,16 mm dun is. Je kunt de gewenste stekker gewoon vastklikken op deze tape. De Labs Wiretape is beschikbaar met verschillende aansluitingen: HDMI (type 1.4), Ethernet (RJ45 1 Gbps en 100 Mbps), RCA Audio stereo en video, Coax (enkel en dubbel), telefoon (RJ11) en VGA. De ultraplatte en plooibare tape is leverbaar in rollen van 3, 5 of 10 meter in twee soorten: met een bedrading van vijf lijnen of achttien lijnen. De kabeltape is eenvoudig op de gewenste lengte te knippen. De Labs Wiretape kan je vastlijmen en vervolgens afdekken met behangpapier of verf. Ook onder een tapijt zal hij minder opvallen dan de traditionele bekabeling. De Scyse Labs Wiretape is verkrijgbaar vanaf eind november. Prijzen variëren van 39,99 euro tot 69,99 euro afhankelijk van lengte en aansluiting.Bron: www.diskidee.be