Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 is uitgerust met verlichte toetsen en kan je draadloos gebruiken met Windows, iOS en Android toestellen.

Logitech ontwierp het Bluetooth toetsenbord speciaal voor gebruik met Windows 8 en heeft specifieke toetsen waarmee je eenvoudig kan navigeren in het nieuwe besturingssysteem. Maar het toetsenbord is ook geschikt voor het iOS en Android besturingssysteem.

Je kan het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 verbinden met maximaal drie toestellen, zoals pc, tablet of smartphone, via een Bluetooth-verbinding. Met een druk op één toets kan je eenvoudig wisselen van het ene naar het andere platform. De letters op de toetsen zijn ook bij weinig licht leesbaar door de verlichting die zich automatisch aanpast. Het toetsenbord gebruikt ook een afstandssensor zodat de verlichting aangaat zodra je handen in de buurt komen.

Het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 kan je opladen via een usb-verbinding. Een volledig opgeladen batterij is goed voor een levensduur van 10 dagen, aldus Logitech. Het toetsenbord heeft ook een On/Off-knop en een lampje dat het batterijniveau aanduidt. Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 wordt eind 2012 verwacht en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 is uitgerust met verlichte toetsen en kan je draadloos gebruiken met Windows, iOS en Android toestellen. Logitech ontwierp het Bluetooth toetsenbord speciaal voor gebruik met Windows 8 en heeft specifieke toetsen waarmee je eenvoudig kan navigeren in het nieuwe besturingssysteem. Maar het toetsenbord is ook geschikt voor het iOS en Android besturingssysteem. Je kan het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 verbinden met maximaal drie toestellen, zoals pc, tablet of smartphone, via een Bluetooth-verbinding. Met een druk op één toets kan je eenvoudig wisselen van het ene naar het andere platform. De letters op de toetsen zijn ook bij weinig licht leesbaar door de verlichting die zich automatisch aanpast. Het toetsenbord gebruikt ook een afstandssensor zodat de verlichting aangaat zodra je handen in de buurt komen. Het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 kan je opladen via een usb-verbinding. Een volledig opgeladen batterij is goed voor een levensduur van 10 dagen, aldus Logitech. Het toetsenbord heeft ook een On/Off-knop en een lampje dat het batterijniveau aanduidt. Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 wordt eind 2012 verwacht en heeft een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be