Met de aanraakgevoelige strip van Microsoft's nieuwe muis met Touch-technologie kan je nu zowel horizontaal als verticaal scrollen.

Vorig jaar bracht Microsoft al de Arc Touch Mouse op de markt, een inklapbare muis met een touchstrip in plaats van een scrollwiel. Nu kondigt het de Explorer Touch Mouse aan die de mogelijkheden van de Touch Strip-technologie uitbreidt.

De aanraakgevoelige strip laat zowel verticale als horizontale navigatie toe. Het Touch scrollwiel maakt het ook mogelijk te scrollen met drie snelheden. Haptische technologie laat je voelen hoe snel je scrollt.

De Explorer Touch is ook uitgerust met Microsoft's BlueTrack-technologie, zodat je de muis op bijna elk oppervlak kan gebruiken. Ze werkt draadloos via de 2,4GHz-band met een nano-ontvanger en gebruikt twee AA-batterijen die een maximale levensduur bieden van 18 maanden. De nieuwe computermuis heeft ook vijf programmeerbare knoppen.

De Microsoft Explorer Touch Mouse zal in september te koop zijn. 49,95 dollar is de adviesprijs die Microsoft opgeeft.

Bron: www.diskidee.be

Met de aanraakgevoelige strip van Microsoft's nieuwe muis met Touch-technologie kan je nu zowel horizontaal als verticaal scrollen. Vorig jaar bracht Microsoft al de Arc Touch Mouse op de markt, een inklapbare muis met een touchstrip in plaats van een scrollwiel. Nu kondigt het de Explorer Touch Mouse aan die de mogelijkheden van de Touch Strip-technologie uitbreidt. De aanraakgevoelige strip laat zowel verticale als horizontale navigatie toe. Het Touch scrollwiel maakt het ook mogelijk te scrollen met drie snelheden. Haptische technologie laat je voelen hoe snel je scrollt. De Explorer Touch is ook uitgerust met Microsoft's BlueTrack-technologie, zodat je de muis op bijna elk oppervlak kan gebruiken. Ze werkt draadloos via de 2,4GHz-band met een nano-ontvanger en gebruikt twee AA-batterijen die een maximale levensduur bieden van 18 maanden. De nieuwe computermuis heeft ook vijf programmeerbare knoppen. De Microsoft Explorer Touch Mouse zal in september te koop zijn. 49,95 dollar is de adviesprijs die Microsoft opgeeft.Bron: www.diskidee.be