De nieuwe versie van Roxio's foto- en videobewerkingssoftware heeft alles aan boord om 3D-foto's en -video's te creëren, capteren, bewerken en delen.

Roxio Creator 2011 is de eerste digitale mediasuite die de mogelijkheid biedt om 3D-films te bewerken, ook al beschik je niet over een 3D-camera. De software is in staat om 2D-films en -foto's te converteren naar 3D. Roxio Creator 2011 ondersteunt ook 3D-camera's zoals de onlangs aangekondigde Fujifilm FinePix REAL 3D W3.

Ook zonder 3D-tv kan je van je eigen creaties genieten in 3D via een standaard pc en een 3D-bril. Bij de softwarewordt een 3D-bril in karton geleverd. Om 3D-content af te spelen op een tv-toestel kan de software AVCHD schijven branden die je kan afspelen op een Blu-rayspeler. Met de Roxio Streamer functie kan je je mediabestanden aanspreken via een webbrowser en van elke pc of aangesloten apparaat in je thuisnetwerk.

Roxio Creator 2011 heeft een adviesprijs van 69,99 euro. De Pro-versie kost 89,99 euro en biedt extra's zoals ondersteuning voor Blu-ray Disc authoring en extra toepassingen, zoals Sonicfire Pro voor het creëren van soundtracks, SoundSoap SE voor ruisonderdrukking voor audio- en videobestanden, de back-up- en herstelsuite BackOnTrack 4 en Roxio Secure Burn voor het maken van een veilige back-up.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe versie van Roxio's foto- en videobewerkingssoftware heeft alles aan boord om 3D-foto's en -video's te creëren, capteren, bewerken en delen. Roxio Creator 2011 is de eerste digitale mediasuite die de mogelijkheid biedt om 3D-films te bewerken, ook al beschik je niet over een 3D-camera. De software is in staat om 2D-films en -foto's te converteren naar 3D. Roxio Creator 2011 ondersteunt ook 3D-camera's zoals de onlangs aangekondigde Fujifilm FinePix REAL 3D W3. Ook zonder 3D-tv kan je van je eigen creaties genieten in 3D via een standaard pc en een 3D-bril. Bij de softwarewordt een 3D-bril in karton geleverd. Om 3D-content af te spelen op een tv-toestel kan de software AVCHD schijven branden die je kan afspelen op een Blu-rayspeler. Met de Roxio Streamer functie kan je je mediabestanden aanspreken via een webbrowser en van elke pc of aangesloten apparaat in je thuisnetwerk. Roxio Creator 2011 heeft een adviesprijs van 69,99 euro. De Pro-versie kost 89,99 euro en biedt extra's zoals ondersteuning voor Blu-ray Disc authoring en extra toepassingen, zoals Sonicfire Pro voor het creëren van soundtracks, SoundSoap SE voor ruisonderdrukking voor audio- en videobestanden, de back-up- en herstelsuite BackOnTrack 4 en Roxio Secure Burn voor het maken van een veilige back-up. Bron: www.diskidee.be