De nieuwe Navigon 42 serie navigatieapparaten zijn uitgerust met de Navigon Flow interface waarmee je tijdens het navigeren snel en vloeiend kunt schakelen tussen menu's.

Navigon introduceert drie navigatietoestellen in de Navigon 42 serie. De Navigon 42 Easy, Navigon 42 Plus en Navigon 42 Premium hebben alledrie een 4,3-inch scherm en een vernieuwde 'Flow'-interface. De nieuwe interface biedt duidelijkere kaarten en drie eenvoudige menu's waartussen je kunt schakelen zonder de navigatie te onderbreken.

De menu's zijn: Bestemming opgeven, Kaartoverzicht en Navigatie-optie. De bediening van het apparaat werkt net zoals het doorbladeren van een boek. De werkbalk onder de menu's heeft eenvoudige te begrijpen pictogrammen en zorgt ervoor dat gebruikers altijd weten in welk menu ze zitten.

Het instapmodel Navigon 42 Easy wordt geleverd met twintig Europese kaarten en Actieve Rijstrookassistent. Deze versie kost 139 euro. Voor 20 euro méér koop je de 42 Plus, met 44 Europese kaarten, Text-to-Speech functie en gesproken file-informatie. De commentaarstem informeert bestuurders over de afstand, straatnamen en geeft verkeersinformatie.

Voor 199 euro koop je de 42 Premium, met als extra's verbeterde TMC (verkeersinformatie) route-aanwijzingen, Panorama View 3D voor een realistische weergave van het landschap en professionele spraakcontrole 2.0 waarmee je het apparaat met je stem kunt besturen. Op de Premium-versie kun je ook twee Bluetooth gsm's handenvrij aansluiten. De Navigon 42 serie ligt later deze maand in de winkels.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Navigon 42 serie navigatieapparaten zijn uitgerust met de Navigon Flow interface waarmee je tijdens het navigeren snel en vloeiend kunt schakelen tussen menu's. Navigon introduceert drie navigatietoestellen in de Navigon 42 serie. De Navigon 42 Easy, Navigon 42 Plus en Navigon 42 Premium hebben alledrie een 4,3-inch scherm en een vernieuwde 'Flow'-interface. De nieuwe interface biedt duidelijkere kaarten en drie eenvoudige menu's waartussen je kunt schakelen zonder de navigatie te onderbreken. De menu's zijn: Bestemming opgeven, Kaartoverzicht en Navigatie-optie. De bediening van het apparaat werkt net zoals het doorbladeren van een boek. De werkbalk onder de menu's heeft eenvoudige te begrijpen pictogrammen en zorgt ervoor dat gebruikers altijd weten in welk menu ze zitten. Het instapmodel Navigon 42 Easy wordt geleverd met twintig Europese kaarten en Actieve Rijstrookassistent. Deze versie kost 139 euro. Voor 20 euro méér koop je de 42 Plus, met 44 Europese kaarten, Text-to-Speech functie en gesproken file-informatie. De commentaarstem informeert bestuurders over de afstand, straatnamen en geeft verkeersinformatie. Voor 199 euro koop je de 42 Premium, met als extra's verbeterde TMC (verkeersinformatie) route-aanwijzingen, Panorama View 3D voor een realistische weergave van het landschap en professionele spraakcontrole 2.0 waarmee je het apparaat met je stem kunt besturen. Op de Premium-versie kun je ook twee Bluetooth gsm's handenvrij aansluiten. De Navigon 42 serie ligt later deze maand in de winkels.Bron: www.diskidee.be