De nieuwe NW-ZX300 Walkman van Sony is dun en licht, maar biedt 64 GB opslagruimte en heeft een accu die tot dertig uur meegaat. Via het microsd-geheugensleuf kun je de opslagruimte nog uitbreiden.

Dankzij de digitale S-Master HX-versterker levert deze draagbare digitale audiospeler hoogwaardig geluid. Daarbij worden zowel de hoogwaardige 11,2MHz DSD- als 384kHz/32bit PCM-audioformaten ondersteund. De ZX300 ondersteunt tevens MQA (Master Quality Authenticated)-bestanden.

De versterker in de NW-ZX300 Walkman is speciaal gesoldeerd met loodvrij soldeertin. Het apparaat zelf is volledig vervaardigd uit aluminium. Verder worden speciale types condensatoren gebruikt, allemaal met als doel om het geluid te verbeteren en de bastonen zuiverder en steviger te maken.

Via de gebalanceerde audio-uitgang met aparte linker- en rechterkanalen geeft deze Walkman helderder geluid met minder ruis weer. Daarnaast is er ook een gewone analoge 3,5 mm geluidsuitgang. De audio-uitgangen bevinden zich op de bovenkant van het apparaat en gebruiken ofc (oxygen free copper)-connectoren en -kabels die eveneens het geluid verbeteren.

Daarnaast kun je ook draadloos streamen naar bluetooth-apparatuur. De ZX300 is compatibel met de hoogwaardige bluetooth-codecs ldac en Qualcomm aptX HD-audio. Via nfc maak je eenvoudig verbinding met een headphone.

Deze walkman kan ook als usb-dac worden gebruikt om op die manier muziek in optimale kwaliteit vanaf een pc te streamen naar andere audioapparaten.

Je bedient deze digitale audiospeler via een intuïtief aanraakscherm, waarvan de indeling speciaal voor muziekliefhebbers ontwikkeld werd. Iedere functie is binnen handbereik en met slechts één tikje kan het volume worden aangepast.

Voor al dit moois betaal je wel een stevige prijs. De Sony NW-ZX300 Walkman kost 700 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe NW-ZX300 Walkman van Sony is dun en licht, maar biedt 64 GB opslagruimte en heeft een accu die tot dertig uur meegaat. Via het microsd-geheugensleuf kun je de opslagruimte nog uitbreiden.Dankzij de digitale S-Master HX-versterker levert deze draagbare digitale audiospeler hoogwaardig geluid. Daarbij worden zowel de hoogwaardige 11,2MHz DSD- als 384kHz/32bit PCM-audioformaten ondersteund. De ZX300 ondersteunt tevens MQA (Master Quality Authenticated)-bestanden.De versterker in de NW-ZX300 Walkman is speciaal gesoldeerd met loodvrij soldeertin. Het apparaat zelf is volledig vervaardigd uit aluminium. Verder worden speciale types condensatoren gebruikt, allemaal met als doel om het geluid te verbeteren en de bastonen zuiverder en steviger te maken.Via de gebalanceerde audio-uitgang met aparte linker- en rechterkanalen geeft deze Walkman helderder geluid met minder ruis weer. Daarnaast is er ook een gewone analoge 3,5 mm geluidsuitgang. De audio-uitgangen bevinden zich op de bovenkant van het apparaat en gebruiken ofc (oxygen free copper)-connectoren en -kabels die eveneens het geluid verbeteren.Daarnaast kun je ook draadloos streamen naar bluetooth-apparatuur. De ZX300 is compatibel met de hoogwaardige bluetooth-codecs ldac en Qualcomm aptX HD-audio. Via nfc maak je eenvoudig verbinding met een headphone.Deze walkman kan ook als usb-dac worden gebruikt om op die manier muziek in optimale kwaliteit vanaf een pc te streamen naar andere audioapparaten.Je bedient deze digitale audiospeler via een intuïtief aanraakscherm, waarvan de indeling speciaal voor muziekliefhebbers ontwikkeld werd. Iedere functie is binnen handbereik en met slechts één tikje kan het volume worden aangepast.Voor al dit moois betaal je wel een stevige prijs. De Sony NW-ZX300 Walkman kost 700 euro.Bron: www.diskidee.be