De Sony Handycam HDR-GW55VE is waterbestendig tot op een diepte van 5 meter, zodat je deze camcorder kan gebruiken bij het snorkelen of in het zwembad.

De nieuwe Handycam is ook bestand tegen stof en tegen schokken bij een val van 1,5 m hoogte. De GW55VE is uitgerust met een Exmor R CMOS-sensor die ook in in omstandigheden met weinig licht nog kwalitatieve beelden levert, aldus Sony. De camcorder maakt Full HD 1920 x 1080 50p-opnamen en heeft een 10x optische zoombereik dat je met de Extended Zoom kan uitbreiden tot 17x maximale vergroting.

De Sony Handycam GW55VE is uitgerust met Optical SteadyShot met Active Mode die trillingen compenseert, ook tijdens het zoomen of lopen. Sony's nieuwe Handycam kan met de Intelligent Sweep Panorama-functie extra brede panoramafoto's maken door alleen op de sluiterknop te drukken en de camcorder van links naar rechts te bewegen. De GW55VE biedt ook gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en de nieuwe Self Portrait Timer-functie die er moet voor zorgen dat foto's die je op armlengte neemt, correct gekaderd en duidelijk gefocust zijn.

Deze Handycam heeft ook een ingebouwde gps. Hij is uitgerust met een 3-inch Xtra Fine lcd-aanraakscherm met 921.000 pixels. De Sony Handycam HDR-GW55VE heeft een adviesprijs van 550 euro en is vanaf midden mei 2012 beschikbaar.

Bron: www.diskidee.be

De Sony Handycam HDR-GW55VE is waterbestendig tot op een diepte van 5 meter, zodat je deze camcorder kan gebruiken bij het snorkelen of in het zwembad. De nieuwe Handycam is ook bestand tegen stof en tegen schokken bij een val van 1,5 m hoogte. De GW55VE is uitgerust met een Exmor R CMOS-sensor die ook in in omstandigheden met weinig licht nog kwalitatieve beelden levert, aldus Sony. De camcorder maakt Full HD 1920 x 1080 50p-opnamen en heeft een 10x optische zoombereik dat je met de Extended Zoom kan uitbreiden tot 17x maximale vergroting. De Sony Handycam GW55VE is uitgerust met Optical SteadyShot met Active Mode die trillingen compenseert, ook tijdens het zoomen of lopen. Sony's nieuwe Handycam kan met de Intelligent Sweep Panorama-functie extra brede panoramafoto's maken door alleen op de sluiterknop te drukken en de camcorder van links naar rechts te bewegen. De GW55VE biedt ook gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en de nieuwe Self Portrait Timer-functie die er moet voor zorgen dat foto's die je op armlengte neemt, correct gekaderd en duidelijk gefocust zijn. Deze Handycam heeft ook een ingebouwde gps. Hij is uitgerust met een 3-inch Xtra Fine lcd-aanraakscherm met 921.000 pixels. De Sony Handycam HDR-GW55VE heeft een adviesprijs van 550 euro en is vanaf midden mei 2012 beschikbaar.Bron: www.diskidee.be