Panasonic kondigt een nieuwe robuuste Lumix camera aan die waterdicht is tot op een diepte van twaalf meter.

De Panasonic Lumix DMC-FT3 is niet alleen waterdicht, de camera is ook schokbestendig tot twee meter en vorstbestendig tot een temperatuur van -10° C. Daarnaast is de FT3 ook bestand tegen stof en vuil.

De nieuwe Lumix camera is ontworpen voor het actieve buitenleven. Daartoe heeft de FT3 ook een GPS-functie, kompas, hoogtemeter en barometer.

Tot de verdere specificaties van de FT3 compactcamera behoren een nieuwe 12,1 megapixel Hi-Speed CCD sensor, een 28mm Wide-angle LEICA DC lens, een 2,7-inch (6,7 cm) TFT lcd-scherm (230K dots) en de mogelijkheid 1920 x 1080 Full HD video op te nemen in AVCHD formaat.

De DMC-FT3 heeft ook een 3D Photo Mode. De 3D beelden kan je bekijken via de 3D Image Viewer van de Panasonic Viera tv's. In de iA (Intelligent Auto) modus werd Active modus toegevoegd aan de POWER O.I.S (optische beeldstabilisator). Zowel bij foto- als video-opnamen wordt daardoor een sterker corrigerend effect bereikt.

De Panasonic Lumix DMC-FT3 zal in maart te koop zijn in de kleuren blauw, zilver, rood en oranje. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Panasonic kondigt een nieuwe robuuste Lumix camera aan die waterdicht is tot op een diepte van twaalf meter. De Panasonic Lumix DMC-FT3 is niet alleen waterdicht, de camera is ook schokbestendig tot twee meter en vorstbestendig tot een temperatuur van -10° C. Daarnaast is de FT3 ook bestand tegen stof en vuil. De nieuwe Lumix camera is ontworpen voor het actieve buitenleven. Daartoe heeft de FT3 ook een GPS-functie, kompas, hoogtemeter en barometer. Tot de verdere specificaties van de FT3 compactcamera behoren een nieuwe 12,1 megapixel Hi-Speed CCD sensor, een 28mm Wide-angle LEICA DC lens, een 2,7-inch (6,7 cm) TFT lcd-scherm (230K dots) en de mogelijkheid 1920 x 1080 Full HD video op te nemen in AVCHD formaat. De DMC-FT3 heeft ook een 3D Photo Mode. De 3D beelden kan je bekijken via de 3D Image Viewer van de Panasonic Viera tv's. In de iA (Intelligent Auto) modus werd Active modus toegevoegd aan de POWER O.I.S (optische beeldstabilisator). Zowel bij foto- als video-opnamen wordt daardoor een sterker corrigerend effect bereikt.De Panasonic Lumix DMC-FT3 zal in maart te koop zijn in de kleuren blauw, zilver, rood en oranje. De adviesprijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be