De Samsung Galaxy Xcover is een smartphone die voldoet aan de IP67-norm, wat betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen.

Met de Galaxy Xcover (S5690) introduceert Samsung een Android smarpthone die gemaakt is van robuuste materialen om slijtage te voorkomen en die waterdicht is tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten.

De Xcover heeft een 800 Mhz processor en gebruikt Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Het 3,65-inch touchscherm is een krasbestendig Gorilla Glass-scherm dat vier tot vijf keer sterker is dan normaal glas.

De Xcover biedt met Social Hub direct toegang tot verschillende soorten berichten, zoals push e-mail, sms-berichten en social networkservices en je kunt direct reageren zonder de individuele applicaties te openen. De smarthone ondersteunt WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 en 3G/HSDPA. Ook een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser behoort tot de uitrusting. Deze flitser kan ook dienst doen als zaklamp.

De Samsung Galasy Xcover meet 121,5 x 65,9 x 12 mm en weegt 135 gram. De smartphone zal verkrijgbaar zijn vanaf eind 2011. De adviesprijs is nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung Galaxy Xcover is een smartphone die voldoet aan de IP67-norm, wat betekent dat het toestel luchtdicht is om vuil- en waterschade te voorkomen. Met de Galaxy Xcover (S5690) introduceert Samsung een Android smarpthone die gemaakt is van robuuste materialen om slijtage te voorkomen en die waterdicht is tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. De Xcover heeft een 800 Mhz processor en gebruikt Android 2.3 (Gingerbread) als besturingssysteem. Het 3,65-inch touchscherm is een krasbestendig Gorilla Glass-scherm dat vier tot vijf keer sterker is dan normaal glas. De Xcover biedt met Social Hub direct toegang tot verschillende soorten berichten, zoals push e-mail, sms-berichten en social networkservices en je kunt direct reageren zonder de individuele applicaties te openen. De smarthone ondersteunt WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0 en 3G/HSDPA. Ook een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser behoort tot de uitrusting. Deze flitser kan ook dienst doen als zaklamp.De Samsung Galasy Xcover meet 121,5 x 65,9 x 12 mm en weegt 135 gram. De smartphone zal verkrijgbaar zijn vanaf eind 2011. De adviesprijs is nog niet bekend.Bron: www.diskidee.be