De Rockbox Bold speaker van Fresh 'n Rebel maakt gebruik van Bluetooth om een draadloze verbinding te maken met een smartphone, tablet of laptop.

De draadloze luidspreker is waterbestendig volgens het IPX7 certificaat en kan je meenemen naar het strand. Zand of zeewater kan je afspoelen onder de kraan.

De Rockbox Bold is verkrijgbaar in twee maten: de Bold M meet 182 x 80 x 80 mm en weegt 710 gram. De Bold L meet 252 x 110 x 110 mm en weegt 1280 gram.

Je kan twee Rockbox Bold M of L speakers aan elkaar linken voor stereo-geluid.

Met een opgeladen batterij is de Rockbox Bold goed voor 15 uur luisterplezier.

De Bluetooth luidspreker heeft ook een ingebouwe Powerbank-functie. Je kan een telefoon of tablet aansluiten op de usb-poort op de speaker om het apparaat op te laden.

De Fresh 'n Rebel Rockbox Bold M of L Bluetooh speakers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Cloud, Peppermint, Indigo en Concrete. De Bold M heeft een adviesprijs van 99,99 euro, de Bold L een adviesprijs van 149,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Rockbox Bold speaker van Fresh 'n Rebel maakt gebruik van Bluetooth om een draadloze verbinding te maken met een smartphone, tablet of laptop.De draadloze luidspreker is waterbestendig volgens het IPX7 certificaat en kan je meenemen naar het strand. Zand of zeewater kan je afspoelen onder de kraan.De Rockbox Bold is verkrijgbaar in twee maten: de Bold M meet 182 x 80 x 80 mm en weegt 710 gram. De Bold L meet 252 x 110 x 110 mm en weegt 1280 gram.Je kan twee Rockbox Bold M of L speakers aan elkaar linken voor stereo-geluid.Met een opgeladen batterij is de Rockbox Bold goed voor 15 uur luisterplezier.De Bluetooth luidspreker heeft ook een ingebouwe Powerbank-functie. Je kan een telefoon of tablet aansluiten op de usb-poort op de speaker om het apparaat op te laden.De Fresh 'n Rebel Rockbox Bold M of L Bluetooh speakers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Cloud, Peppermint, Indigo en Concrete. De Bold M heeft een adviesprijs van 99,99 euro, de Bold L een adviesprijs van 149,99 euro.Bron: www.diskidee.be