De Samsung WB850F heeft een optische lens met een groot zoombereik en geïntegreerde WiFi-technologie, zodat deze camera reisluchtige fotografen zal aanspreken.

Samsung rustte de WB850F compactcamera uit met een 21x optische zoomlens van Schneider-Kreuznach waarmee je onderwerpen heel dichtbij kunt halen. De nieuwe zoomcamera heeft een 16 megapixel backlit CMOS sensor en een 3-inch (7,62 cm) Amoled VGA-scherm (640 x 480 pixels). Naast foto's maakt de WB850F ook 1920 x 1080p Full HD-video's met 30 frames per seconde. Met de Dual Capture-functie kan je tot zes 10 megapixel-foto's maken terwijl je een Full HD-video opneemt.

Door de ingebouwde WiFi-technologie kan je de foto's en video's thuis via het draadloze netwerk bekijken op je tv, pc, laptop of tablet. Ook kan je ze onderweg draadloos opladen naar bijvoorbeeld Facebook, Flickr of Picasa als je in de buurt bent van een Wi-Fi hotspot. De Samsung WB850F heeft ook ingebouwde GPS-functionaliteit.

Met de locatiegebaseerde Augmented Reality-functie Live Landmark krijg je informatie over de bezienswaardigheden om je heen. Met MapView kan je dan weer plattegronden downloaden en met de Digital Compass-functie kan je de richting en afstand bepalen tot een bestemming. In de Photo View-mode kan je de locatie op de kaart aangegeven waar je een opname hebt gemaakt.

De Samsung WB850F meet 109,6 x 61,9 x 24,9 mm en weegt 226 gram (zonder batterij en geheugenkaart). De compacte zoomcamera is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 379 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung WB850F heeft een optische lens met een groot zoombereik en geïntegreerde WiFi-technologie, zodat deze camera reisluchtige fotografen zal aanspreken. Samsung rustte de WB850F compactcamera uit met een 21x optische zoomlens van Schneider-Kreuznach waarmee je onderwerpen heel dichtbij kunt halen. De nieuwe zoomcamera heeft een 16 megapixel backlit CMOS sensor en een 3-inch (7,62 cm) Amoled VGA-scherm (640 x 480 pixels). Naast foto's maakt de WB850F ook 1920 x 1080p Full HD-video's met 30 frames per seconde. Met de Dual Capture-functie kan je tot zes 10 megapixel-foto's maken terwijl je een Full HD-video opneemt. Door de ingebouwde WiFi-technologie kan je de foto's en video's thuis via het draadloze netwerk bekijken op je tv, pc, laptop of tablet. Ook kan je ze onderweg draadloos opladen naar bijvoorbeeld Facebook, Flickr of Picasa als je in de buurt bent van een Wi-Fi hotspot. De Samsung WB850F heeft ook ingebouwde GPS-functionaliteit. Met de locatiegebaseerde Augmented Reality-functie Live Landmark krijg je informatie over de bezienswaardigheden om je heen. Met MapView kan je dan weer plattegronden downloaden en met de Digital Compass-functie kan je de richting en afstand bepalen tot een bestemming. In de Photo View-mode kan je de locatie op de kaart aangegeven waar je een opname hebt gemaakt.De Samsung WB850F meet 109,6 x 61,9 x 24,9 mm en weegt 226 gram (zonder batterij en geheugenkaart). De compacte zoomcamera is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 379 euro. Bron: www.diskidee.be